Toelating

Je kunt de deeltijdopleiding hbo leraar Engels tweedegraads volgen met een mbo-diploma (niveau 4), havo- of vwo-diploma. Of je krijgt een 21+-toelatingsonderzoek.

Instroomeisen

Heb je mbo-niveau 4 afgerond? Dan kun je de deeltijdopleiding hbo leraar Engels tweedegraads volgen. Bekijk ook de pagina ‘van mbo naar hbo.

Je kunt beginnen met de deeltijdopleiding hbo leraar Engels tweedegraads als je een havo- of vwo-diploma hebt.

Ben je 21 jaar of ouder? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je niet voldoet aan de toelatingseisen hierboven. Wel moet je dan eerst het toelatingsonderzoek 21+ halen. Nadat je je hebt ingeschreven voor de opleiding via Studielink, kun je je voor dit onderzoek opgeven.

Voordat je je inschrijft kun je een persoonlijk gesprek aanvragen met de intakecoördinator. Je bespreekt dan je wensen, motivatie, ambities en ervaringen. Deze worden dan gekoppeld aan de opleiding, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die de de deeltijdopleiding hbo leraar Engels tweedegraads je biedt.

Voor vragen kun je direct contact opnemen met de intakecoördinator van deze opleiding: intake.lerarenopleidingengels@hu.nl.

Interesse in de bachelor Leraar Engels tweedegraads?

Vragen over de opleiding?