Toelating

Ben jij enthousiast over de bachelor Integrale Veiligheidskunde? Bekijk dan de toelatingseisen en kijk of jij kan gaan beginnen.

Heb je je havo-diploma gehaald? Dan ben je direct toelaatbaar voor de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde. Het maakt hierbij niet uit welk profiel je gekozen hebt

Heb je je vwo-diploma gehaald? Dan ben je direct toelaatbaar voor de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde. Het maakt hierbij niet uit welk profiel je gekozen hebt.

Heb je je mbo niveau 4-diploma gehaald? Dan ben je direct toelaatbaar voor de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde. Het maakt hierbij niet uit welk profiel je gekozen hebt.

Na de aanmelding volgt er een verplicht intakegesprek. Dit intakegesprek richt zich vooral op het bespreken van je studiedoelen en het hebben van een goede werkplek. Om dit gesprek goed te kunnen voeren ontvang je na je aanmelding bij Hogeschool Utrecht een digitale intake. Het is niet verplicht deze digitale intake in te vullen, maar het helpt jou en ons wel om het gesprek goed voor te bereiden.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het toelatingsonderzoek 21+ haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielink externe link en meld je meteen aan voor het onderzoek.

Interesse in de bachelor Integrale Veiligheidskunde?

Vragen over de opleiding?