Het managen van projecten wordt steeds complexer. Politieke, technologische, maatschappelijke en economische ontwikkelingen beïnvloeden projecten continu. Als projectmanager moet je daarop kunnen inspelen. Wil jij je na je hbo-bacheloropleiding ontwikkelen tot zo’n breed inzetbare en flexibele projectmanager? Volg dan de enige voltijd Master Projectmanagement in Nederland en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.
Een student werkt op haar laptop op de HU

In de opleiding Projectmanagement leer je een passende projectaanpak te ontwikkelen en te handelen in een snel veranderende omgeving. Tijdens de opleiding kun je tegen studentenkorting internationaal erkende projectmanagement-certificeringen halen, zoals PRINCE2, Agile/Scrum en PMC. Na je opleiding begeleid je als Master of Science projecten op een doortastende manier en help je organisaties bij het behalen van hun doelstellingen. Hiermee maak je écht het verschil.

Een HU medewerker beantwoordt je vragen.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag? Neem contact op met Thuy-Vy Nguyen via mpm@hu.nl of 06-38060685. Zij helpt je graag verder!

Stuur direct een e-mail

Open les op locatie

Heb je je online georiënteerd en wil je ons graag persoonlijk ontmoeten? Kom naar de open les!

Werk je in een projectgestuurde werkomgeving?

En heb je een bachelordiploma met minimaal twee jaar relevante werkervaring? Dan is de deeltijdmaster Project, Programme & Portfolio Management interessant voor jou.

Drie studenten werken aan een projectplanning.
Tijdens de opleiding

Theorie en praktijk hand in hand

Leer hoe je projectmanagementmethoden, -technieken en -vaardigheden toepast en hoe je over een projectaanpak adviseert en alle stakeholders meekrijgt. Je brengt je kennis direct in de praktijk: je begeleidt projecten en doet onderzoek bij organisaties.

Een projectmedewerker luistert aandachtig naar de projectpartner.
Na de opleiding

Opgeleid tot Master of Science (MSc)

De vraag naar breed geschoolde projectmanagers die succesvol en projectmatig veranderingen kunnen begeleiden in dynamische omgevingen neemt toe. Met je MSc-diploma op zak weet je complexe en strategische projecten te begeleiden.

Toelatingseisen Master Projectmanagement

Je kunt starten met de Master Projectmanagent als je een bachelordiploma op zak hebt. Het maakt niet uit vanuit welke studierichting je komt.

Waarom de master projectmanagement studeren aan de HU?

  • Projectmanagement anno nu

    De master is inhoudelijk sterk vormgegeven en sluit aan op de praktijk van nu en van de toekomst.

  • Connecties bij bedrijven

    We hebben een uitgebreid netwerk en werken intensief samen met allerlei organisaties uit de publieke sector en profitsector. Hierdoor breng jij je kennis meteen in de praktijk.

  • Word een Master of Science (MSc)

    Je wordt in 1 jaar opgeleid tot een veelzijdige professional en ontvangt een MSc-diploma. Daarmee ligt de wereld aan je voeten.

Handig om te weten

Aanmelden t/m 31 augustus
Startdatum 7 september (introductiedag 31 augustus)
Locatie Padualaan 101 Utrecht
Diploma Master of Science - MSc
Numerus fixus Nee
Croho-naam M Projectmanagement
Croho-code 45292

Vragen over de opleiding?