Na de opleiding

Je kunt na je hbo-opleiding Management in de Zorg bij veel bedrijven en organisaties aan de slag. Afgestudeerden werken bijvoorbeeld bij zorgverzekeraars, arbodiensten, adviesbureaus, gemeentes en de overheid.

Na de opleiding Management in de Zorg: presentatie door een zorgmanager

Wat kan ik worden?

Je adviseert installatiebedrijven over hoe ze technologie kunnen toepassen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Hoe richt je een ziekenhuis zo in dat de patiënten sneller beter worden?

Als communicatiemedewerker houd je je onder andere bezig met voorlichting en pr over zorg en welzijn.

Als adviseur sociaal domein treed je op als projectleider en adviseer je welzijnsorganisaties en gemeenten over de verschillende uitdagingen en vraagstukken rondom de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). In de rol van projectleider en/of adviseur ben je in staat om met verschillende disciplines samen te werken.

Je adviseert en denkt mee over het beleid van de GGD. Hoe vertaal je beleid naar voorlichting? Je denkt mee over wat de GGD wil bereiken met haar voorlichtingscampagnes en hoe die doelen kunnen worden gehaald.

Hoe voorkom je dat medewerkers bij een bedrijf RSI krijgen? Als preventiemedewerker zorg je voor de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen een bedrijf.

Je kunt aan de slag bij:

  • Ziekenhuis
  • Arbodienst
  • GGD
  • Zorgverzekeraar
  • Adviesbureau

Na de opleiding Management in de Zorg: presentatie door een zorgmanager

Baankans

100%
vindt een baan binnen 1,5 jaar

Doorstuderen

Na de opleiding Management in de Zorg kun je meestal direct aan de slag. Natuurlijk kun je ook doorstuderen en je tanden zetten in een interessante master die in het verlengde van je studie ligt.

Foto van Hannah de Kruijf

"Als voorlichter zorg ik er voor dat de stakeholders van de NZa op de hoogte blijven van alle aspecten rond regelgeving die wordt uitgebracht door de NZa."

Hannah de Kruijf (26 jaar) Alumni

Gerelateerde opleidingen