Promotie Baukje Stinesen

Baukje Stinesen
Op woensdag 5 juni 2024 om 10:00 uur verdedigt Baukje Stinesen haar proefschrift ‘Towards a Shared Understanding of Chronic Pain: Patient–Practitioner Interaction in Interdisciplinary Pain Rehabilitation’.

Naast fysieke factoren spelen ook sociale en psychologische factoren een belangrijke rol bij chronische pijn en pijn-gerelateerde beperkingen. Om beter te leren omgaan met hun pijn is het belangrijk dat patiënten inzicht krijgen in de verschillende factoren die een rol spelen bij hun pijnprobleem. Baukje Stinesen, onderzoeker bij het lectoraat Communicatie in Digitale Transitie, onderzocht hoe patiënten en revalidatiebehandelaars met elkaar het gesprek voeren over pijn. Haar proefschrift geeft inzicht in de gevoeligheden rond het bespreken van sociale en psychologische aspecten van chronische pijn. Baukje promoveert aan Maastricht University. Haar promotor is Rob Smeets en haar copromotoren zijn Petra Sneijder en Albère Köke.

Praktische informatie

Wat Promotie Baukje Stinesen 
Wanneer  woensdag 5 juni 2024, 10.00 uur 
Waar  Minderbroedersberg 4-6 in Maastricht en online via YouTube

Aanmelden

De verdediging vindt plaats in de aula van Maastricht University. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan, graag uiterlijk 15 mei, via dit formulier aan. Wil je de verdediging wel volgen maar kun je er niet bij zijn? Kijk dan online via https://youtube.com/@UMphddefense.

Deel dit evenement