Service design masterclasses voor MKB-maakbedrijven (15-6 t/m 30-6) (dit evenement is geweest)

15-06-2017

Klanten willen steeds vaker kant-en-klare-oplossingen, toegesneden op hun veranderende behoeften. Vooral in de maakindustrie vraagt dat om een omslag: het gaat niet meer om het aanbieden van een product alleen, maar om het leveren van mooie product-dienstencombinaties. Hoe maakt u die omslag? Vind het antwoord tijdens de service design masterclasses van Hogeschool Utrecht.

Concepten als ‘as-a-service’, het uitvoeren van een ‘klantreis’ of het bieden van een beleving horen bij deze nieuwe tijd. De succesvolle businessmodellen van nu komen van bedrijven die met de klant om tafel zitten, snappen waar het hem om gaat en die dienstverlenende concepten integreren in hun productaanbod. Service design biedt handvatten om gestructureerd inzicht in klantwensen te vergroten en dienstverleningsprocessen en product-dienstencombinaties te ontwerpen. 

Voor wie?

De masterclasses zijn bedoeld voor MKB-ondernemers uit de Nederlandse maakindustrie. U moet aantoonbaar actief zijn in één van de volgende sectoren: SBI 10 t/m SBI 33. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden

Data en tijden

Twee daagse training: 
Donderdagmiddag 15 juni
Vrijdag 16 juni ochtend + middag
Vrijdag 30 juni terugkombijeenkomst

Vier daagse training: 
Donderdag 22 juni middag + avond
Vrijdag 23 juni ochtend + avond
Donderdag 29 juni middag + avond
Vrijdag 30 juni ochtend + middag

Locatie

HU-locatie Padualaan 99 in Utrecht.

Programma

Bij de Masterclasses van de HU staan centraal de hedendaagse uitdagingen en innovatieve diensten, klantinzichten en nieuwe verdienmodellen en interdisciplinariteit. Klik hier voor het gedetailleerde programma van de trainingen. 

Gedurende de masterclasses mag u een case uit uw eigen bedrijfspraktijk inbrengen. Hierover wordt u nader geïnformeerd na inschrijving voor de masterclasses.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage bedraagt 200 euro voor de tweedaagse en 400 euro voor de vierdaagse masterclass (gemiddeld 25% van de kostprijs). U rekent af met de kennisinstelling middels een factuur. Bedragen zijn vrijgesteld van btw. 

Meer informatie 

Lees meer over de workshopleiders en de trainingsdagen of bekijk het evenement op LinkedIn en Facebook. De aanmelding voor de training is 28 mei 2017 gesloten. Wilt u toch komen, dan kunt u contact opnemen met Lenneke Kok: Lenneke.kok@hu.nl

 


Bewaren Aanmelden

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Lenneke Kok.
 
E:
lenneke.kok@hu.nl

Padualaan 99

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

Exterieur Padualaan 99

Locatie-informatie