Ben jij een professional die zich bezighoudt met stedelijke vernieuwing en gebiedsontwikkeling? Wil jij je inhoudelijk verdiepen en verbreden? En je vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is de deeltijd Master of Urban and Area Development (MUAD) de opleiding voor jou. Na deze master kun jij de complexe veranderprocessen in steden begeleiden en leiden.
Deeltijd Master of Urban and Area Development: drie studenten tijdens een les

Het programma van de tweejarige opleiding Master of Urban and Area Development bestaat uit zes masterclasses met een eigen thema. Onderwerpen als financiën en leiderschap komen daarbij steeds aan bod. Een internationaal praktijkproject maakt onderdeel uit van het programma. De master wordt afgesloten met een masterproef. Daarna kun je versneld doorstromen naar leidinggevende functies en seniorniveau.

Handig om te weten

Aanmelddeadline 15 augustus 2019
Start September 2019
Studie-investering Circa 20 uur per week
Collegegeld € 1912 (vrij van btw)

Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie Koningsbergerstraat 9 Utrecht
Diploma Master of Science - MSc
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam M Master of Urban & Area Development
Croho-code 49503
Master of Urban and Area Development, tijdens de opleiding

Gericht op doorgroeien in de praktijk

Net als jij willen de deelnemers aan deze master zich ontwikkelen tot allround gebiedsregisseur om zo versneld door te groeien tot senior proces- of gebiedsmanager. Daarom is de opleiding zeer praktijkgericht. Wat je leert kun je meteen in de praktijk brengen.

Master of Urban and Area Development, carrièreperspectief

Aan de slag als allround gebiedsregisseur

Het bezit van een diploma van een NVAO-geaccrediteerde masteropleiding telt zwaar voor de markt. De studenten die de Master of Urban and Area Development hebben afgerond, geven aan dat zij snel doorstromen naar seniorniveau of een leidinggevende functie.

Zin om te beginnen met deze opleiding? Bekijk dan meteen hoe je je aanmeldt.

Open avond 11 juni

Kom dinsdagavond 11 juni naar onze open avond in Utrecht. Je bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

Persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je je eigen studietempo, de volgorde van modules en je toetsmomenten. Zo kun je je studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.

Losse modules

Weet je niet zeker of je een hele masteropleiding wilt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om een of enkele module(s) los te volgen.

Kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor de opleiding Master of Urban and Area Development (MUAD)? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt.

Waarom deze opleiding bij de HU?

• Word een breed inzetbare professional

Via een praktijkgerichte insteek, verbreed en verdiep jij je beroepsprofiel. Ontpop je zo tot een senior procesmanager in de stedelijke- en gebiedsontwikkeling.

• Uitgeroepen tot topopleiding Keuzegids 2017 en 2018

Verdiep jouw kennis en verbreed je profiel door te kiezen voor een van de beste opleidingen in Nederland.

• Doorloop de studie versneld

In principe duurt de opleiding twee jaar, maar je kunt hem versneld doorlopen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Martijn Segers, hbo-opleiding Master of Urban Area Development, Hogeschool Utrecht

"Naast de inhoud van de studie, op onderdelen zelf te bepalen, is het contact met anderen erg leuk en waardevol. Het geeft je een breder perspectief en leert je samen te werken met verschillende disciplines."

Martijn Segers (33) Tweedejaars student
Bianca Schoenmaker, hbo-opleiding Master of Urban Area Development, Hogeschool Utrecht

"Waarom de MUAD? De combinatie tussen theorie, praktijkprojecten en vaardigheidstrainingen sprak mij aan."

Bianca Schoenmaker (25) Tweedejaars student
Master of Urban and Area Development, gebouw Padualaan 97

Interesse in de Master of Urban and Area Development?