Word onze nieuwe collega die onderwijs met onderzoek verbindt en draag bij aan onze dynamische leer- en werkomgeving. Hogeschool Utrecht (HU) vindt dat onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk niet zonder elkaar kunnen bestaan en floreren, verbeteren en innoveren. Wil jij hier met jouw onderzoek aan bijdragen? Check dan onze vacatures op deze pagina.

Hoe sterker de inspiratie en samenwerking tussen onderwijs en praktijkgericht onderzoek, hoe meer en beter we in staat zijn om onze studenten – onze talenten – een leeromgeving te bieden waarin zij werken aan oplossingen voor de grote en kleine vraagstukken van morgen en de grote transities van deze tijd.

Verbinding tussen onderwijs en onderzoek bij Hogeschool Utrecht

Video afspelen
01:46

HU Expertises

De HU richt zich met haar onderzoek op onderstaande vier expertisegebieden. En heeft daarmee impact op werkveld en onderwijs. Aan welke expertise lever jij, vanuit jouw kennis en kunde, binnenkort een bijdrage?

Verbinding met onderwijs

Je combineert onderzoek met onderwijs: je analyseert de behoefte van het werkveld, je draagt bij aan het ontwerpen en vernieuwen van het onderwijsprogramma en geeft zelf ook les. Als je nog geen onderwijsbevoegdheid hebt, kan je deze bij ons halen.

Foto van Cristina

"De HU is een aantrekkelijke werkgever voor mij als onderzoeker"

Cristina Chamorro Perez, senior docent-onderzoeker
Foto van Stan

"De HU is voor mij de ideale plek om te werken"

Stan van Ginkel, associate lector

Werken bij de HU

Zo’n 36.000 studenten en professionals volgen een opleiding van Hogeschool Utrecht, in Utrecht of Amersfoort. Met ons onderwijs en onderzoek dragen we bij aan de ontwikkeling van beroepen en van talent. Zo dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving. We zijn een lerende organisatie. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen het leren van studenten maar ook van onze medewerkers faciliteren en aanmoedigen. Goede onderlinge samenwerking staat bij ons voorop.

Ga voor alle vacatures, arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure naar hu.nl/werkenbij.

Voor algemene vragen over werken bij de HU

Hogeschool Utrecht Resourcecenter