Toelating

Ben jij enthousiast geworden over de master Human-centered Artificial Intelligence? Bekijk de toelatingseisen om te zien of je met de opleiding kunt beginnen.

Instroomeisen Master Human-centered Artificial Intelligence

Bij de HU geloven we in studentsucces boven studiesucces. Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om een opleiding te volgen en af te ronden. Om ervoor te zorgen dat jij na de opleiding direct aan de slag kunt in het beroepenveld, gelden er wel wat instroomeisen. 

Met een bachelordiploma ICT ben je direct toelaatbaar. Heb je een ander bachelordiploma, maar heb je ervaring met programmeren of ben je in staat je snel te ontwikkelen in programmeren, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je nog niet in je laatste jaar van je bachelor zit, kunnen we je alvast adviseren hoe je je zo goed kan voorbereiden op deze master.

Wil je graag advies of weten of je kan worden toegelaten met jouw vooropleiding? Stuur ons dan je motivatiebrief, CV en cijferlijst.

Om je beter te leren kennen vragen we je om een motivatiebrief, CV en cijferlijst te sturen. Na ontvangst nodigen we je uit voor een kennismaking (intake). In dit intakegesprek wordt specifiek aandacht besteed aan de match tussen jou en ons en leer je meteen een aantal docenten kennen. Hier is ook plaats om al je vragen en twijfels over de master te bespreken.

Op basis van dit gesprek geven we je een advies over jouw deelname aan de master. We zetten samen met jou afspraken op papier en geven je specifieke tips om de kans op het succesvol doorlopen van de master zo groot mogelijk te maken. Wanneer je (nog) niet aan de instroomvoorwaarden voldoet, ontvang je een bindend negatief advies en kan je niet aan de opleiding beginnen.

Aanmeldprocedure Master Human-centered Artificial Intelligence

Meld je via het aanmeldformulier aan voor de intake & matching. De intake & matching wordt in overleg gepland.

Lever uiterlijk 2 weken voor je intake & matchingsgesprek de volgende drie documenten per mail bij ons aan:

  • Motivatiebrief
    In je motivatiebrief geef je jouw specifieke motivatie aan voor de master Human-Centered Artificial Intelligence. Licht daarnaast toe waarom jij verwacht de master binnen een jaar succesvol af te kunnen ronden.
  • Curriculum Vitae
  • Cijferlijst van je bacheloropleiding (tot dusver).

Na aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging met daarin de de specifieke tijd, locatie en instructie.

Ben je er na het intake- en matchingsproces nog steeds van overtuigd dat de master Artificial Intelligence voor jou de goede keuze is? Schrijf je dan uiterlijk 15 augustus met je DigiD in voor de opleiding via www.studielink.nl.

We zien je dan graag in september bij de start van deze unieke masteropleiding!

HBO-ICT deeltijd

Interesse in de master Human-Centered Artificial Intelligence?

Heb je nog vragen?