Sarah_Mbawa

Sarah Mbawa

Promovendus
Sarah Mbawa is sinds maart 2022 gestart als onderzoeker binnen het lectoraat Human Experience & Media Design (HEMD). Ze heeft een Master in Data Driven Design en richt zich op UX-onderzoek rondom chatbottechnologie in zelfmoordpreventie en sms-technologie. Sarah is tevens docent Big Data minor voor het CMD en schrijfcoach voor de master Data-driven Design’s Lab. Vanaf september is ze gestart met haar promotieonderzoek: Developing principles for the design and review of digital interventions in mental healthcare: a multi-perspective approach.

Sarah heeft een achtergrond in mijnbouwkunde, software-engineering en multimedia (televisie, sociale media en radio). In haar onderzoek droeg ze bij aan het proces van gegevensbeheer en vertaalverificatie in de 2023 Trends in International Mathematics and Science Study voor IEA, Nederland.

Ze wordt gedreven door haar honger naar kennis en passie om het leven gemakkelijk te maken door het gebruik en de ontwikkeling van empathische technologische oplossingen.

Expertises

  • Gebruikersonderzoek
  • AI oplossingen of design
  • Data analyse

Meer weten?
Kijk op https://sarahmbawa.com/Projecten

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Sarah_Mbawa

Sarah Mbawa

  • Promovendus
  • Lectoraat: Human Experience & Media Design