Marissa Berk

Marissa Berk

Marissa werkt als junior onderzoeker binnen de onderzoeksgroep Human Experience & Media Design. Ze heeft een Master of Arts in Data-driven Design en richt zich op UX-onderzoek binnen HEMD.

Marissa komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, waar ze een Bachelor of Science in Advertising en Digital Arts & Sciences behaalde aan het College of Journalism and Communications aan de University of Florida. Naast haar werkzaamheden binnen het lectoraat geeft Marissa les in dataonderzoek voor de bachelor Journalistiek en kritisch denken en datastudies voor de master Data-driven Design.

Marissa richt zich op gebruikersgericht onderzoek en data-geïnformeerde etnografie. Haar onderzoeksinteresses strekten zich uit over een verscheidenheid aan onderwerpen, variërend van het verbeteren van de AVG-kennis voor game-ontwikkelaars tot het onderzoeken van tijdsbesteding en tijdsdruk voor overwerkte personen. Wat de kern van Marissa's focus blijft, is ervoor te zorgen dat onderzoeksmethoden en hulpmiddelen worden ontwikkeld met de behoeften van de gebruiker voorop.

Expertises
• Onderzoek naar gebruikerservaring & Gebruikersgericht onderzoek
• Op gegevens gebaseerde etnografie & Data-onderzoek
• Kritisch denken & datastudiesProjecten

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Marissa Berk

Marissa Berk

  • Lectoraat: Human Experience & Media Design