Oogstfeest Regionaal Leernetwerk Jeugd Utrecht

Benieuwd hoe we in het jeugddomein nog meer en beter kunnen leren van elkaar? Kom dan naar het oogstfeest van het Regionaal Leernetwerk Jeugd Utrecht. Maak kennis met de werkvormen die we hebben ontwikkeld om onderzoek, opleidingen en praktijk dichter bij elkaar te brengen en de perspectieven van jongeren, ouders, professionals, studenten, docenten en onderzoekers beter te benutten.

Programma

9.00 uur Opening
Saskia Wijsbroek (Hogeschool Utrecht) en Marja van Bon (Trimbos-instituut) 
9.15 uur   Leer mee in het jeugddomein:
 presentatie van web-app met werkvormen door Renske Schamhart (HU) 
10.30 uur   Keuze uit onderstaande workshops
12.45 uur Afsluiting met vooruitblik naar de toekomst van het leernetwerk  

Workshops

Reflectiewijzer

Help elkaar te reflecteren op je ervaringen en daarbij verschillende perspectieven en kennisbronnen te benutten onder begeleiding van Lisette Blokland (HU).  

Intervisie buiten je bubbel

Ervaar de rijkdom van intervisie met professionals uit verschillende organisaties, studenten, jongeren en opvoeders onder begeleiding van Mirjam Gademan (HU). 

Oogstdialoog

Doe nieuwe inzichten op in een open gesprek naar aanleiding van een actueel onderzoek onder begeleiding van Renske Schamhart (HU). 

Belofte

Ervaar wat het doet als een aankomend professional zichzelf belooft de moed op te brengen om zijn pedagogische verantwoordelijkheid te nemen en denk mee over de rol van de belofte in de opleiding. Onder begeleiding van Susan Oosterwijk (HU).

Aanmelden en meer info

Meld je voor 12 oktober aan via onderstaande aanmeldknop. Het Regionaal Leernetwerk Jeugd Utrecht bestaat uit verschillende opleidingen en praktijkinstellingen. Dit project wordt mogelijk gemaakt door subsidie van ZonMW. 

Deel dit evenement