Mini-symposium Step by Step

Na stap voor stap het promotietraject te hebben voltooid, zal Imke Suir haar proefschrift verdedigen op woensdag 31 mei 2023. Ter waardering hiervan zal in het teken van het proefschrift het mini-symposium ‘Step by Step’ in de ochtend georganiseerd worden.

Het proefschrift betreft de grofmotorische ontwikkeling van (zeer prematuur geboren) zuigelingen gemeten met de Alberta Infant Motor Scale home-video methode. Daarnaast de beliefs die ouders hebben ten aanzien van de motorische ontwikkeling van het jonge kind. Voor de promotieplechtigheid zal Prof. Alicia Spittle (University of Melbourne) aanwezig zijn. 

Imke Suir

Docent-onderzoeker

Imke Suir is hogeschooldocent bij de master Kinderfysiotherapie. Daarnaast is ze werkzaam als onderzoeker/promovenda bij Pebbles en GODIVA van het Lectoraat Leefstijl en Gezondheid van Hogeschool Utrecht.

Programma mini-symposium

9.00             Inloop 
9.30 Opening
9.45  Prof. dr. Alicia Spittle: 'Early intervention and a new telehealth trial'
10.30 Onderzoeksproject Step by Step
11.00 Pauze met koffe / thee
11.20 De rol van ouders en cultuur
11.50 Onderzoeksproject Pebbles
12.15 Afsluiting
12.30 Lunch en netwerken

De promotieplechtigheid van Imke Suir zal om 14.15 uur plaatsvinden in het Academiegebouw (Domplein 29, Utrecht). Ook te volgen via livestream: Senate Hall PhD Defense - Utrecht University - Video platform (uu.nl)

Praktische informatie

Wanneer          woensdag 31 mei             
Tijd van 9.00 tot 13.30 uur (inclusief lunch)
Waar  de Leeuwenbergh, Servaasbolwerk 1a, Utrecht             
Kosten 25 euro
Aanmelden via dit formulier

Deel dit evenement