Lunch & Learn Meervoudige waardecreatie

pionnen
Er wordt veel gesproken over meervoudige waardecreatie, maar wat is dat nou precies? En wat betekent het voor het (economisch) onderwijs en de beroepspraktijk? Daarover gaat de komende Lunch & Learn bijeenkomst, georganiseerd door het lectoraat Marketing & Customer Experience van de HU.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat zijn meervoudige waardecreatie en maatschappelijk verdienvermogen nou precies, en welke rol spelen ze in de samenleving, het onderwijs en beroepspraktijk?
  • Hoe maak je (maatschappelijke) businessmodellen rond meervoudige waardecreatie, en hoe meet je de impact, verder dan kosten/baten?
  • Wat betekenen deze ontwikkelingen voor ons onderwijs?

Er worden twee korte presentaties (15 min) gegeven. Daarna gaan we samen in gesprek over hoe meervoudige waardecreatie een rol kan krijgen in ons onderwijs en de beroepspraktijk.  

De sprekers

 

  • Harry Kotey: coördinator HBO en de landelijke KIA maatschappelijk verdienvermogen. Hij houdt zich bezig met vragen als ‘wat is maatschappelijk verdienvermogen en hoe brengen we dit naar het HBO’?
  • Wil van Erp: onderzoeker bij Lectoraat Financieel Economische Innovatie en betrokken bij Maatschappelijke businessmodellen rondom zorg & welzijn, die breder worden ingezet.

 

Voor wie?

Voor iedereen met interesse in meervoudige waardecreatie en onderwijs/ beroepspraktijk: maakt niet uit waar je werkt of wat je doet. Studenten en externen zijn zeer welkom!

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 8 juni 12:00 – 13:30
Locatie: Heidelberglaan 15, Utrecht, lokaal 7.002
Gratis en met lunch!

Aanmelden

Aanmelden via Leontine Regter (leontine.regter@hu.nl) (liefst voor 6 juni)
Hopelijk tot de 8e!

Over de Lunch & Learn bijeenkomsten

Het lectoraat Marketing & Customer Experience organiseert elk kwartaal een Lunch & Learn bijeenkomst . Een 1,5 uur durende round table bijeenkomst, open voor externen, HU medewerkers en studenten. We brengen onderwijs en onderzoek bij elkaar rondom een thema dat de agenda’s op gebied van de HU expertisegebieden, maatschappelijke opgaven en het nieuw economisch denken met elkaar verbindt. Vanuit dialoog willen we hiermee de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en praktijk stimuleren.

 

Deze bijeenkomst komt voort uit één van de vier expertisegebieden van de HU, 'Samen Duurzaam’. Onze ambitie is om met studenten, onderzoek en werkveld te innoveren en te zorgen dat digitalisering en technologie op een positieve manier gaat bijdragen aan de samenleving.

Deel dit evenement