Kom over de Brug programma -  Onderwijs Research Dagen 2021

Op 7, 8 en 9 juli vinden de Onderwijs Research Dagen plaats. Op 7 juli organiseert Hogeschool Utrecht in samenwerking met Universiteit Utrecht en UMC Utrecht het Kom over de Brug-programma, bedoeld voor onderwijsprofessionals en praktijkgerichte onderwijsonderzoekers. We delen kennis uit praktijkgericht onderzoek met elkaar, en staan stil bij wat deze kennis betekent voor de dagelijkse onderwijspraktijk.

Kom je ook?

Je bent van harte uitgenodigd om het Kom over de Brug-programma bij te wonen! Doe inspiratie op in de verschillende sessies waarin kennis en ervaring uit onderzoek en praktijk wordt gedeeld. In de ochtend zijn er verschillende soorten sessies, ingediend door onderwijsprofessionals en praktijkgerichte onderwijsonderzoekers:

• Postersessies waarin good or not so good practices worden gedeeld en besproken
  • Postersessies over uitgevoerd praktijkgericht onderzoek
  • Postersessies waarin prangende praktijkvragen worden besproken
  • Aan de slag met … sessies in de vorm van miniworkshops

In de middag zijn er workshops rondom 3 actuele thema’s: diversiteit & inclusie, flexibilisering & maatwerk en eigenaarschap & zelfregulatie. Rondom deze thema’s hebben we bekende onderzoekers uitgenodigd om een workshop te geven. Welke workshop ga jij volgen?

ORD Tour

Wil je met een groep collega’s en/of andere geïnteresseerden Kom over de Brug bezoeken en ook naar de Onderwijs Research Dagen? Doe dan de ORD Tour! Als groep bepalen jullie een gezamenlijk onderwijskundig thema. Jullie worden gekoppeld aan een ervaren ORD-ganger die samen met jullie bekijkt welke sessies passen bij jullie interesse. Tijdens de ORD praat je een aantal keer na over de geleerde lessen en de implicaties voor jullie praktijk. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op de website: https://ord2021.nl/registratie/

Vragen over Kom over de Brug? Mail naar liesbeth.baartman@hu.nl.