Toelating

Enthousiast geworden over de Master of Engineering? Bekijk dan of jij aan de opleiding kan gaan beginnen.

Instroomeisen Master of Engineering

Voordat je aan de Master of Engineering kunt beginnen, heb je een bachelordiploma nodig van een relevante (technische) opleiding. Voorbeelden hiervan zijn werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde en electrical engineering.

Om de Master of Engineering te volgen is drie jaar relevante werkervaring vereist. Zo leer je niet alleen van docenten, maar ook van medestudenten. Onze studenten hebben daarom vaak gewerkt als Maintenance Engineer, Asset Manager of Technical Asset Manager.

Aanmelden voor deze opleiding doe je via Studielink.

Een intakegesprek is een vast onderdeel van de toelatingsprocedure. Je kunt voor het inplannen van een intakegesprek via onderstaande knop contact opnemen met het secretariaat van de opleiding.

Omdat de praktijkopdrachten en afstudeeropdracht jouw werk centraal stellen, is het belangrijk dat jij een baan hebt zodra je aan de Master of Engineering begint. Deze baan moet inhoudelijk natuurlijk goed aansluiten bij de master. Je bent bijvoorbeeld Maintenance Engineer, Asset Manager of Technical Asset Manager.

Omdat de opleiding het doel heeft jouw profiel te verdiepen en te verbreden én je mee te nemen in actuele ontwikkelingen, is Engels een must. Zeker omdat globalisering en internationale concurrentie op dit moment een grote rol spelen. Daarom verwachten we dat je Engels goed is, in woord en geschrift.

Master of Engineering, gebouw Padualaan 97

Interesse in de Master of Engineering?

Vragen over de opleiding?