Toelating

Ben jij enthousiast over de master Innovatie in Zorg en Welzijn (MIZW)? Bekijk hieronder de toelatingseisen om te zien of je met de opleiding kunt beginnen.

Instroomeisen master Innovatie in Zorg en Welzijn

Voor deze opleiding heb je minimaal een hbo-diploma nodig. Tevens dien je een redelijk goede kennis van (passief) Engels te hebben.

Heb je een hbo-niveau maar geen diploma, dan word je uitgenodigd voor een assessment. Hierin kun je aantonen dat je het juiste niveau hebt om aan de master te beginnen. Tevens dien je een redelijk goede kennis van (passief) Engels te hebben.

Wil je meer informatie? Stuur dan een email met CV naar mizw@hu.nl.

Daarnaast schrijf je een essay van niet meer dan 1500 woorden over een actueel thema in Zorg en welzijn.

Dit essay is onderdeel van de aanmeldprocedure en dus voor iedereen verplicht. Er zijn geen aanvullende aanwijzingen of criteria voor het essay, je mag dat helemaal zelf invullen. Het essay is onderdeel van het kennismakingsgesprek. Dit essay stuur je in tegelijk met jouw c.v. en het ingevulde aanmeldingsformulier. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek en je ontvangt naar aanleiding daarvan een dringend studieadvies.

Een intakegesprek is een vast onderdeel van de toelatingsprocedure. Tijdens het gesprek bespreken we hoe je de opleiding het beste kunt vormgeven, rekening houdend met je werk- en privésituatie en je kennisniveau.

Tijdens de master Innovatie in Zorg en Welzijn krijg je regelmatig praktijkopdrachten. Om deze verbinding tussen opleiding en praktijk te kunnen maken, is het belangrijk dat je een relevante werkplek hebt. Heb je geen baan? Zoek dan een opdrachtgever om je opdrachten uit te kunnen voeren.

Master Innovatie in Zorg en Welzijn, Foodcourt Padualaan 101

Interesse in de Master Innovatie in Zorg en Welzijn?

Vragen over de opleiding?

Neem contact met ons op