Toelating

Enthousiast geworden over de Master Community Development? Bekijk dan of jij aan de opleiding kunt beginnen.

Instroomeisen Master Community Development

Iedereen met een universitair of HBO bachelor diploma heeft toegang tot deze master. Zonder bachelordiploma is een toelatingsassessment vereist. Voor elke student is een relevante praktijk een vereiste, omdat het een praktijkgerichte master is. Deze praktijkplek dien je te hebben voor de start van de master. Op deze praktijkplek ga je gedurende één (voltijd-variant) of twee (deeltijd-variant) jaar aan de slag met een relevant vraagstuk. In je intakegesprek worden de mogelijkheden voor een praktijkplek verkend. De praktijkplek zou ook je baan/huidige werkplek kunnen zijn.

We adviseren je om deel te nemen aan de open avond. Indien je vervolgens interesse hebt om te starten met de master kun je je aanmelden voor een intakegesprek. Een intakegesprek is verplicht voor het starten met deze master. Indien je geen universitair of HBO bachelor diploma hebt is een toelatingsassessment vereist.

Met een aantal studies is deze master erg geschikt voor jou:

  • Opleidingen Sociaal Werk
  • Human Resource Management
  • Sociaal Juridische Dienstverlening
  • Pedagogiek
  • Vaktherapie
  • Opleidingen sociale en culturele wetenschappen

Vanwege het overstijgende karakter van de opleiding, stellen we de master ook open voor studenten met een andere achtergrond. In een intakegesprek kijken we samen of de opleiding bij je past.

Interesse in de Master Community Development?

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?