Veelgestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet op de website gevonden? Misschien staat jouw vraag bij de veel gestelde vragen hieronder.

In HU4u vind je een lijst van alle meeloop- en proefstudeerdagen die gepland staan. Je kunt je hiervoor direct aanmelden.

Staat hier geen meeloop- of proefstudeerdag voor de opleiding van jouw keuze? Houd de site dan goed in de gaten: nieuwe data volgen rond de open dagen in maart, oktober en november.

Lees meer over meeloopdagen en proefstuderen.

Als het je niet lukt om in te loggen, kun je het beste een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit doe je door naast het invulveld 'Gebruikersnaam', de link 'Gebruikersnaam/Wachtwoord vergeten?' aan te klikken.

Let op: het kan tot een half uur duren voordat je je nieuwe gegevens per e-mail ontvangt. Check ook even je spambox; het kan zijn dat de e-mail daar binnenkomt.

Vaak is dat mogelijk, maar niet altijd. Kijk op www.studiekeuzecheck.hu.nl of en wanneer er andere matchingsdagen gepland staan.

Komt een andere datum je beter uit? Dan kun je hierover contact met ons opnemen via studiekeuzecheck@hu.nl. Vermeld daarin je studentnummer, je studie en de gewenste datum.

Veel deeltijd bachelor- en masteropleidingen bieden een persoonlijke leerroute, die is afgestemd op jouw wensen. Kijk voor meer informatie op de pagina van de opleiding waar jij interesse in hebt.

Het studiejaar start op 1 september en de week daarvoor organiseren de meeste opleidingen de introductie. Op www.mijn.hu.nl vind je vanaf eind juni de data van alle introducties.

Let op: de Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is meestal halverwege augustus. Tijdens de UIT leer je Utrecht kennen. De UIT is vrijblijvend en heeft geen link met je opleiding bij de HU.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.toelatingsonderzoek.hu.nl.

Kijk voor meer informatie op onze site 'Voor Bedrijven'.

Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Vragen over de opleiding?