Joyce Vreuls/onderzoeker/Lectoraat Werken in Onderwijs

Joyce Vreuls

Promovendus
Joyce Vreuls is als buitenpromovenda (vanuit Open Universiteit Heerlen en Zuyd Hogeschool) verbonden aan het lectoraat Werken in Onderwijs. Ze doet promotieonderzoek naar responsieve curriculum ontwikkelprocessen door teams in het hoger beroepsonderwijs. 
Vanaf 2010 werkt Joyce Vreuls als senior docent en onderwijskundige bij Zuyd Hogeschool Heerlen, waar zij voornamelijk bezig is met onderwijsontwikkeling voor de Academie voor Verpleegkunde. Ook is ze curriculum commissievoorzitter en projectleider van diverse innovatieprojecten bij de Academie. Daarnaast is ze lid van het lectoraat Professionalisering van het Onderwijs.
In 2008 studeerde ze af als hbo-verpleegkundige (Zuyd Hogeschool). Op zoek naar verdieping in haar vak, besloot ze in 2013 - na afronding van een post-hbo docentencursus en minor science - de MHPE (onderwijswetenschappen) te gaan doen aan de Universiteit Maastricht. In 2015 studeerde ze af en ze is zich sindsdien gaan richten op onderwijsontwikkeling en haar PhD traject (promotoren: Els Boshuizen, Loek Nieuwenhuis, Marcel van der Klink en Mieke Koeslag-Kreunen).

Expertises

  • Beroepsonderwijs
  • Curriculum Ontwerp/Instructional Design
  • Flexibilisering van opleidingen

Projecten

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Joyce Vreuls/onderzoeker/Lectoraat Werken in Onderwijs

Joyce Vreuls

  • Promovendus
  • Lectoraat: Werken in Onderwijs