Elmy Maas

Elmy Maas

Onderzoeker
Elmy Maas (MSc) is sinds augustus 2023 werkzaam onderzoeker binnen het lectoraat Innovaties in de Preventieve Zorg. Binnen het lectoraat biedt Elmy ondersteuning bij diverse projecten, waaronder metingen voor “Gezonde Peutermonden”. Ook is zij betrokken bij “Succesverhalen”, gericht op een gezond bestaan voor jongvolwassenen uit gezinnen met een lage Sociaal Economische Positie.

Na het behalen van haar diploma als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2019, vervolgde Elmy haar studie met een master Klinische Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar master liep ze stage bij het lectoraat Innovaties in de Preventieve Zorg en deed ze onderzoek naar herstelzorg na borstkanker en speekselbiomarkers voor vroegtijdige detectie van het metabool syndroom.

Elmy's interesse omvat bredere gezondheidsaspecten dan alleen mondzorg. Ze is gedreven om als onderzoeker te groeien en streeft naar verbeteringen in de gezondheidszorg. Bovendien is zij werkzaam als docent aan de opleiding Mondzorgkunde.

Expertise

  • Preventie van cariës en tandvleesaandoeningen
  • Gedragsverandering
  • Herstelondersteuning


Projecten

Wilt u samenwerken of heeft u een vraag?

Elmy Maas

Elmy Maas

  • Onderzoeker
  • Lectoraat: Innovaties in de Preventieve Zorg