Arjen Wierikx

Arjen Wierikx

Onderzoeker
Arjen Wierikx is senior consultant, docent/trainer en coach op het snijvlak van logistiek, ICT & change management. Hij is sinds september 2019 deels verbonden aan het lectoraat Procesinnovatie en Informatiesystemen aan de HU, waar hij ook onderwijs verzorgt voor Logistiek Management, Bedrijfskunde, Commerciële Economie en Facility Management. Tevens is hij manager van het KennisDC Logistiek van de HU.

Arjen behaalde in 1992 een doctorale master aan de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam met specialisatie Logistiek en ICT. Daarnaast is hij NLP, TA en Prosci gecertificeerd, om vooral naar de rol van de mens in veranderende omgevingen te kunnen kijken. Arjen heeft ruim 20 jaar ervaring in het werken in supply chain en logistieke omgevingen bij grote en middelgrote organisaties.

Binnen het lectoraat Procesinnovatie & Informatiesystemen richt Arjen zich met name op onderzoek naar de veranderende processen en de rol van de mensen daarin als gevolg van het meer en meer circulair maken van deze processen. 

  • Supply Chain Management
  • IT Strategy
  • Change Management
 

"Succes is never final, failure never fatal, courage is what counts"

Arjen Wierikx

Publicaties


Projecten

Arjen Wierikx

Arjen Wierikx

  • Onderzoeker
  • Lectoraat: Procesinnovatie & informatiesystemen