De digitalisering van onze samenleving neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Nieuwe technologische innovaties veranderen het medialandschap en de manier waarop we communiceren. Door al deze ontwikkelingen verandert de behoefte aan talent, kennis en kunde op de arbeidsmarkt. Hogeschool Utrecht speelt hierop in met flexibel en kwalitatief onderwijs, zorgvuldig afgestemd op de praktijk.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze thema’s en ontdek wat er mogelijk is.

Thema's binnen Vakgebied Media, Communicatie & IT

Open avond

Behoefte aan meer informatie of persoonlijk studieadvies? Bezoek de open avond pagina voor de meest actuele informatie.

Bepaal je eigen route

Een studie combineren met een druk privé- en werkleven is bepaald geen sinecure. De deeltijdopleidingen, leergangen en cursussen binnen het vakgebied Media, Communicatie & IT zijn zó ingericht, dat je ze goed kunt inpassen in je andere activiteiten. Door de veelal modulaire opbouw kun je je studietempo zelf bepalen. En we weten waar we over praten: in de afgelopen 25 jaar zijn al duizenden professionals je voorgegaan.

Praktijkgericht en direct resultaat

Zoals je weet, gaan de ontwikkelingen in dit vakgebied razendsnel. Daarom houden we voortdurend de vinger aan de pols. We ontwikkelen onze cursussen in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, beroepsverenigingen en de lectoraten van de HU. Zo kunnen we garanderen dat onze trainingen naadloos aansluiten bij de actuele praktijk en van een hoog niveau zijn.

De lessen worden gegeven door gerenommeerde professionals uit het veld. De praktijk staat centraal: wat je vandaag leert tijdens de les, kun je morgen meteen toepassen in je werk. Op deze manier profiteert ook de werkgever direct mee van je verdere professionalisering.

Maatwerk en incompany

De meeste cursussen en trainingen verzorgen we ook incompany en op maat. Uiteraard houden we hierbij rekening met specifieke wensen en de situatie in de organisatie.