E health in het zorgonderwijs (onderdeel van de we-health week)

23-01-2018

Op dinsdagmiddag 23 januari openen de gezondheidszorgopleidingen van Hogeschool Utrecht haar deuren. We laten graag zien op welke wijze wij e-health en technologie in het curriculum verweven. We geven een rondleiding in ons Care Tech Lab en het Beweeglab. U maakt kennis met oefenapp Andy, een serious game voor kinderen met hersenletsel.

Daarnaast komen studenten en hun externe opdrachtgevers aan het woord en vertellen ze over de stages waarin ze e-health toepassen in de praktijk. Verder gaan we in op gezonde voeding en de manier waarop e-health hierin verwerkt is. We sluiten de middag af met een netwerkborrel. Daar kunnen we verkennen of we op het gebied van technologie iets voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van stage, onderzoek etc.

Praktische informatie

Aanmelden kan per mail naar: josca.snoei@hu.nl o.v.v. je naam en organisatie. Het event gaat door bij minimaal 20 deelnemers. We kunnen maximaal 40 deelnemers plaatsen.

Tijd: 13.15-17.00 uur

Locatie: Heidelberglaan 7, Utrecht