Blockchain for Organic Food Traceability

Auteurs Mireille van Hilten , Pascal Ravesteijn , Guido Ongena
Gepubliceerd in Frontiers in Blockchain, policy and practice reviews
Publicatiedatum 30 september 2020
Lectoraat Procesinnovatie & informatiesystemen
Soort publicatie Artikel

Samenvatting

From the article: "This article evaluates the application of blockchain technology to improve organic or fair-trade food traceability from “Farm to Fork” in light of European regulations. This study aims to shed light on the challenges in the organic food chain to overcome, the drivers for blockchain technology, and the challenges in current projects."

Aan deze publicatie werkten mee

  • Pascal Ravesteijn | lector | Procesinnovatie en Informatiesystemen
    Pascal Ravesteijn
    • Lector
    • Lectoraten: Procesinnovatie & informatiesystemen
  • Guido Ongena | onderzoeker | Procesinnovatie en Informatiesystemen
    Guido Ongena
    • Onderzoeker
    • Lectoraten: Procesinnovatie & informatiesystemen

Taal Engels
Gepubliceerd in Frontiers in Blockchain, policy and practice reviews
Jaar en volume 3 567175.
Trefwoorden Traceability Systems, Food Traceability, Blockchain technology
Digital Object Identifier https://doi.org/10.3389/fbloc.2020.567175
Paginabereik 1-13

Procesinnovatie en Informatiesystemen