HU Amersfoort

Een van de grootste vestigingen van de HU staat in Amersfoort. Op deze locatie is een breed palet aan hbo-bachelors en associate degrees gevestigd, maar ook een aantal opleidingen van MBO Amersfoort. Dat biedt interessante mogelijkheden voor samenwerken: intra- en interdisciplinair op verschillende niveaus.

Gebouw HU Amersfoort

Bij HU Amersfoort (HUA) leiden we de ondernemers en ondernemende professionals van de toekomst op. Tijdens hun opleiding doen ze werkervaring op in stages, projecten en opdrachten bij organisaties. Zo leren ze het echte werk in de praktijk. Als opdrachtgever profiteer je van hun frisse blik, creatieve oplossingen en enthousiasme.

Associate degrees

Bij HUA is het Instituut voor Associate degrees (Ad) gevestigd. Een Ad is een praktische, (meestal) tweejarige hbo-opleiding waarin studenten nog meer bezig zijn in de praktijk. We hebben verschillende interessante Ad-opleidingen lopen. Samen met het werkveld ontwikkelen we continu nieuwe programma’s.

Wil je in co-creatie met Hogeschool Utrecht een Ad ontwikkelen? Neem dan contact op met Mark Tammer via associatedegree@hu.nl.

Multilevel

HUA met haar hbo-bachelors (niveau 6) en associate degrees (niveau 5) deelt het pand met een aantal mbo-opleidingen (niveau 4). Dankzij deze korte lijntjes kunnen wij vraagstukken aanvliegen vanuit verschillende niveaus en disciplines: van concept en organisatie tot invulling van het operationele niveau.

Ondernemersplein

Benieuwd naar wat HUA voor jouw organisatie kan betekenen? Bezoek ons Ondernemersplein. Samen kunnen we vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken bekijken en vinden we innovatieve oplossingen met impact voor de stad van morgen.

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Klantcontactcentrum