De HU volgt de (inter)nationale ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Op advies van het RIVM worden tot 1 juni alle evenementen afgelast. Voor de HU zijn de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid leidend. Deze houden we nauwlettend in de gaten.

Op dit moment kunnen we helaas nog niet zeggen of we de komende periode een open avond organiseren. Omdat we begrijpen dat een persoonlijk adviesgesprek belangrijk is voor het maken van de juiste studiekeuze, zijn we alvast druk bezig met het onderzoeken van een online alternatief.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Maak een alert aan en ontvang een bericht zodra er meer bekend is. 

Veelgestelde vragen

Er komen veel vragen binnen over de open avond. Hieronder vind je de meest gestelde. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@hu.nl. Wij helpen je graag verder!

Op dit moment kunnen we deze vraag helaas niet beantwoorden. Wel zijn we alvast een online alternatief aan het onderzoeken.

Op advies van het RIVM is de open avond van 21 april afgelast. Op dit moment weten we niet of er nog een open avond in fysieke vorm zal plaatsvinden. We zijn alvast druk bezig met het onderzoeken van een online alternatief. Zodra er meer duidelijk is, krijg je bericht. Houd je mail dus in de gaten.

Op onze opleidingspagina’s lees je meer over de inhoud, vakken en praktische zaken.

Bekijk ons opleidingsaanbod.

Flexibel studeren

Bij de HU studeer je flexibel. Daardoor is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Je volgt innovatief en eigentijds onderwijs en leert in je eigen tempo.

Op zoek naar een voltijdopleiding?

De open avond is voor deeltijdopleidingen, masters en cursussen. Wil je een voltijdopleiding volgen? Kom dan naar de open dag.

Lees meer
Paulien Koster

"Ik bezocht tijdens de open avond een presentatie over de pabo. Deze werd gegeven door de coördinator van het eerste jaar van de pabo en zij heeft al mijn vragen beantwoord."

Paulien Koster Pabo deeltijd, jaar 1
Lotte Esveldt

"Door de open avond ben ik erachter gekomen dat de opleiding in Utrecht een mix is tussen de sociale kant en de zakelijke kant van HRM. Precies wat ik zocht!"

Lotte Esveldt Human Resource Management, jaar 1

Vragen over de opleiding?