Ben je op zoek naar verdieping of verbreding van jouw functie? Of wil je je juist omscholen? Zet nu de volgende stap in je carrière en kies voor een deeltijdopleiding bij de HU. Tijdens de open avond helpen onze medewerkers je graag bij het selecteren van de opleiding die het best aansluit bij jouw wensen. We zien je graag op 21 april tussen 18.00 en 21.00 uur.

Kom naar de open avond

Maak een alert aan voor de open avond op 21 april 2020. Je ontvangt van ons dan een mailtje zodra je je kunt aanmelden voor de open avond.

Tijdens de open avond

Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past, zodat je werk, privé en je opleiding goed met elkaar kunt combineren. Je kunt je persoonlijke situatie bespreken met docenten van de opleidingen die je aanspreken. Je weet daarna precies welke opleiding ook echt de perfecte mogelijkheden biedt voor jouw carrière. Vaak zijn er ook maatwerktrajecten beschikbaar, helemaal toegespitst op jouw leerdoelen.

De open avond vindt plaats op centrale locaties van Hogeschool Utrecht. Het kan zijn dat deze locaties afwijken van de uiteindelijke leslocatie van je opleiding of cursus. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij de opleiding of cursus tijdens de open avond.

Wil je liever een voltijd bacheloropleiding volgen? Kom dan naar één van onze open dagen.

Overige informatie


Tijdens de open avond zijn er verschillende programmaonderdelen die je per opleiding kunt bijwonen. Het programma wordt een week voor de open avond bekendgemaakt op deze pagina.

Locaties en bereikbaarheid

 

Tijdens de open avond op 21 april ben je welkom op de volgende locaties op Utrecht Science Park (USP) in Utrecht:

Bereikbaarheid Utrecht Science Park

  • Je kunt beide locaties goed bereiken met het openbaar vervoer, via bushaltes Botanische Tuinen of Padualaan. Of kom op de fiets.
  • Kom je liever met de auto? Houd er rekening mee dat het druk is in de avondspits. Je kunt (betaald) parkeren op de parkeerterreinen P4 en P6, of in de parkeergarage P8. Volg de gele borden om bij deze parkeergelegenheden te komen.
  • Je kunt ook betaald parkeren op het Transferium P+R Utrecht Science Parkexterne link aan de A28. Vanaf afrit 2 rijd je direct de parkeergarage in. Neem vervolgens de bus (lijn 28) en stap uit bij halte Botanische Tuinen.

Tijdens de open avond kun je voor de opleidingen van het Seminarium voor Orthopedagogiek ook terecht op de volgende locaties. 

Let op: alleen op de hierboven genoemde locaties vinden voorlichtingen plaats. Op de overige locaties van het Seminarium voor Orthopedagogiek vinden deze avond geen voorlichtingen plaats.

open avonden 2019-2020 

Wil je een deeltijd bacheloropleiding, master of cursus volgen aan Hogeschool Utrecht en zit je vol vragen? Kom dinsdag 21 april of dinsdag 2 juni 2020 van 18.00 tot 21.00 uur naar de open avond. 

Paulien Koster

"Ik bezocht tijdens de open avond een presentatie over de pabo. Deze werd gegeven door de coördinator van het eerste jaar van de pabo en zij heeft al mijn vragen beantwoord."

Paulien Koster Pabo deeltijd, jaar 1
Lotte Esveldt

"Door de open avond ben ik erachter gekomen dat de opleiding in Utrecht een mix is tussen de sociale kant en de zakelijke kant van HRM. Precies wat ik zocht!"

Lotte Esveldt Human Resource Management, jaar 1

Vragen over de opleiding?