Eindsymposium Publieke Dienstverlening in Digitale Transitie

Beeld Publieke dienstverlening in digitale transitie
23 juni organiseert het projectteam van het HU onderzoeksproject Publieke Dienstverlening in Digitale Transitie een symposium om het project af te ronden.

Tijdens het eindsymposium delen we de belangrijkste inzichten uit het onderzoek. Daarnaast zullen Jelmer Antonissen (MN) en Peter-Paul Hellings (Gemeente Utrecht) een korte inspiratie geven over de service- en digitaliseringsstrategie van hun organisaties, en de manier waarop klantbeleving daarbij centraal staat.

Ook wordt er een toolkit gepresenteerd die organisaties kunnen gebruiken om hun digitaliseringsstrategie te optimaliseren, waarin klanten centraal staan.

Deelnemers gaan in de vorm van een workshop aan de slag met -een onderdeel van- de toolkit, om te kijken hoe deze in de praktijk kan worden toegepast.

Het symposium wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Opzet programma

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer? Donderdag 23 juni 2022 - 14.00-17.00 uur met aansluitend een borrel
Waar? Heidelberglaan 15 Hogeschool Utrecht (op de Uithof)

Deelnemers ontvangen gratis een toolkit.

Meld je nu alvast aan via onderstaande button of mail je aanmelding naar leontine.regter@hu.nl. Graag tot ziens!