Afsluitend congres project Je Ogen Uitkijken

Op donderdag 13 oktober 2022 vindt bij de HAN University of Applied Sciences een afsluitend congres plaats van het project Je Ogen Uitkijken. Tijdens deze dag zal de toetsbekwaamheid van (h(b)o)-docenten en het netwerk Toetsbekwaamheid volop in de schijnwerpers staan.

Onder andere zullen de belangrijkste uitkomsten vanuit het project Je Ogen Uitkijken worden gepresenteerd. Binnen dit project worden hogescholen ondersteund en geprofessionaliseerd op het gebied van de inrichting van de basisdidactische bekwaamheid en het gebruik van het protocol afstuderen.

We verwelkomen daarnaast enkele bijzondere gastsprekers, onder wie Maurice Limmen, voorzitter van de Vereniging Hogescholen, Desirée Joosten – ten Brinke, hoogleraar leren van volwassenen aan de Universiteit Utrecht en Jan Anthonie Bruijn, voorzitter van de Eerste Kamer en voorzitter van de expertgroep Vreemde Ogen Dwingen.

• Locatie: HAN University of Applied Sciences, Albertinum Nijmegen
  • Tijd: 9 – 16.30 uur (aansluitend netwerkborrel)

Kijk voor meer informatie en aanmelden op toetsbekwaamheid.nl