Meeloopdagen en Proefstuderen

Heb jij de informatie over onze opleidingen al bekeken, open dagen bezocht, maar weet je het toch nog niet helemaal zeker? Volg dan een meeloopdag of kom proefstuderen bij de opleiding waar jij benieuwd naar bent.

Meeloopdagen

Veel van onze opleidingen organiseren meeloopdagen. Op zo’n dag neemt een van onze studenten je mee naar colleges, werkgroepen of practica. Kortom: je volgt een echte studiedag aan de HU en ervaart hoe het is om bij ons te studeren. Natuurlijk kun je dan ook vragen stellen aan de studenten en docenten die je ontmoet.

Proefstuderen

Als je komt proefstuderen, volg je een speciaal georganiseerd programma voor studiekiezers. Dat programma bestaat uit proeflessen, een rondleiding en begeleiding door studenten en docenten. Soms sluit je ook aan bij een echte les, waarbij je tussen studenten zit die de opleiding al volgen. Ideaal om te bepalen wat jij wilt.

Studenten in overleg, Meeloopdag en Proefstuderen  |  Hogeschool Utrecht

Meld je aan voor een meeloopdag of proefstuderen

Wil jij langskomen voor een meeloopdag of kom je proefstuderen aan Hogeschool Utrecht? Bekijk ons aanbod en meld je eenvoudig aan bij een van de beschikbare opleidingen.

Meld je nu aan
Nynotte Zandvliet, proefstuderen Creative Business | Hogeschool Utrecht

"Door de proefstudeerdag ben ik er achter gekomen wat ik wil gaan studeren"

Nynotte Zandvliet (17 jaar)