Alumnidag Opleiding Logopedie

Jaarlijks organiseert de Alumnivereniging Logopedie een symposium voor alle alumni van de opleiding Logopedie van de HU. Er zijn lezingen van logopedisten uit de praktijk en onderzoekers, met daarnaast volop ruimte voor discussies over het vakgebied.

Alumnidag opleiding Logepedie: carriereperspectief

Alumni ervaren het symposium als zinvol, gezellig en inspirerend. Ben jij afgestudeerd als logopedist? Dan ben je ook van harte welkom op de eerstvolgende alumnidag. Het programma van deze dag wordt ieder jaar weer met zorg samengesteld. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

lid worden

Word lid van de alumnivereniging ALLO

Handig om te weten

Start Najaar
Lesdata 15 september 2018, 12 oktober 2019
Studie-investering 4 uur
Kosten € 25 (vrij van btw)
Deelnemers 70 - 150
Locatie Heidelberglaan 7 Utrecht
Diploma Bewijs van deelname voor het kwaliteitsregister

Opleidingsinhoud

De Alumnidag van de opleiding Logopedie is een jaarlijks symposium voor logopedisten.

De Alumnidag heeft voor elk wat wils. Er zijn interessante lezingen over actuele onderwerpen uit het vakgebied. Daarnaast is er volop ruimte om te netwerken.

Het programma en de sprekers voor het komende symposium zijn bekend.

Wij zijn heel blij en trots dat Eefje van der Linden-Graafland, Lianne Remijn en Ilvi Blessenaar een plenaire lezing en een workshop willen verzorgen.

Plenaire lezingen en interactieve workshops.

Ben je geïnteresseerd in het verslag van de alumnidag op 15 september 2018? Dan kun je dit opvragen via allo.utrecht@gmail.com.

Toelating

De alumnidag is toegankelijk voor alle logopedisten. Leden van de Alumnivereniging Logopedie krijgen korting op de toegangsprijs en betalen slechts € 25,-. Niet leden betalen € 75,-.


Docenten

Naast interessante sprekers uit het werkveld buiten de HU is er ook ieder jaar een spreker van de opleiding Logopedie van de Hogeschool Utrecht zelf. Daarmee laten we zien waar we Trots op zijn.


Na deze opleiding

Na de Alumnidag ga je naar huis met veel actuele en praktische informatie waar je direct mee aan de slag kan in je werk.


Overige informatie

De alumnidag kost € 75, vrij van btw. Leden van de Alumnivereniging Logopedie van de HU betalen € 25.

De jaarlijkse alumnidag is een symposium dat zich richt op logopedisten.

Ben je afgestudeerd bij de afdeling logopedie van de HU, dan behoor je tot de groep alumni. Wederzijds contact tussen opleiding en afgestudeerden vinden wij erg waardevol; hopelijk vindt jij dat ook!

Word gratis lid van de logopedie alumnivereniging en ontvang een waardebon van €50 die je in kunt zetten wanneer je één onze post-hbo opleidingen gaat volgen.

Ben je lid van ALLO? Gebruik dan deze link (je betaalt €25,-)

Ben je géén alumni van de opleiding logopedie? Gebruik dan deze link (je betaalt €75,-)

Waarom Alumnidag Opleiding Logopedie bij de HU?

  • Vergroot je netwerk

    De HU vindt het belangrijk om contact te houden met haar Alumni. Wederzijdse informatie-uitwisseling is daarbij heel belangrijk. De Alumnidag biedt daarvoor de mogelijkheid.

Deze dag is geaccrediteerd door:

ADAP is het centrale loket voor de aanvragen van accreditatie van deskundigheidsbevorderende activiteiten voor paramedici die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici. ADAP bewaakt zo de kwaliteit van bij- en nascholing en andere activiteiten voor paramedici.

Logo ADAP

Direct contact

Karin Verheij

Coördinator post-hbo logopedie

Vragen over de alumnidag?

Volg deze opleiding