Groeien als professional en het beste uit jezelf halen: mooie doelen, maar hoe pak je zoiets aan? Dat is best lastig, zeker in combinatie met je werk of gezin. We begrijpen dat je graag wilt weten wat past bij jouw situatie. Daarom organiseren we van 31 mei tot en met 25 juni online open avonden. Advies op maat, gewoon vanuit huis. Ook in deze tijd staan we voor je klaar!

Wat kun je verwachten?

 • Volg live presentaties en kom meer te weten over onze opleidingen.
 • Stel je vragen direct in de chatsessie of tijdens een één-op-ééngesprek. Onze docenten en studenten geven je graag persoonlijk advies.

Elke opleiding heeft een eigen programma. Het aanbod kan dus variëren.

Aanmelden is mogelijk vanaf half mei. Wil je op de hoogte blijven? Maak een alert aan en ontvang een bericht zodra je je kunt inschrijven.

Waarom bij de HU?

 • Docenten uit de praktijk

  Onze docenten komen vaak zelf uit de praktijk en zijn echte experts in hun vakgebied. 

 • Waardevolle aanvulling op je cv

  De diploma’s en certificaten van de HU staan voor kwaliteit en zijn een waardevolle aanvulling op je cv.

 • Voorsprong op anderen

  Na het volgen van een praktijkgerichte opleiding van de HU sta je sterker in je schoenen bij ingewikkelde vraagstukken uit je beroepspraktijk. Je ziet sneller kansen voor ontwikkeling en innovatie. 

 • Kies voor een persoonlijk studieplan

  We stellen met jou een studieplan op dat je aan je werkgever kunt voorleggen. Flexibiliteit en studeerbaarheid zijn hierbij sleutelwoorden.

Studeren in coronatijd

In het nieuwe studiejaar bieden we het onderwijs deels online en deels op de HU aan. Daarbij krijgt het praktijkonderwijs natuurlijk voorrang. Uiteraard doen we alles op een veilige manier en houden we rekening met anderhalve meter afstand.

Flexibel studeren

Bij de HU studeer je flexibel. Daardoor is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Je volgt innovatief en eigentijds onderwijs en leert in je eigen tempo.

Op zoek naar een voltijdopleiding?

De open avond is voor deeltijdopleidingen, masters en cursussen. Wil je een voltijdopleiding volgen? Kom dan naar de open dag.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Er komen veel vragen binnen over de online open avonden. Hieronder vind je de meestgestelde. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@hu.nl. Wij helpen je graag verder!

Als de opleiding er niet tussen staat, is er op dit moment geen open avond gepland. Houd deze website in de gaten om te kijken of er nog data bijkomen. Heb je specifieke vragen? Neem contact op met het Klantcontactcentrum, via info@hu.nl.

Je meldt je aan via de aanmeldbutton bovenaan deze pagina. Eén dag voor de online open avond ontvang je een mail met een link naar Microsoft Teams. Daarmee heb je toegang tot het evenement. Om de voorlichting goed te kunnen volgen, hebben we een paar tips:

 • Gebruik bij voorkeur je laptop of pc. Heb je een Windows-laptop of pc met Chrome of Edge? Dan hoef je Microsoft Teams niet te downloaden. Je kunt deelnemen via het web.
 • Kies voor 'deelnemen als gast’. De naam die je opgeeft is zichtbaar voor de andere deelnemers.
 • Zet je microfoon en camera uit.
 • Heb je vragen? Stel ze via de chat.

De presentatie wordt niet standaard naar alle aanmelders verstuurd. Neem via info@hu.nl contact op met het Klantcontactcentrum om te kijken wat er mogelijk is.

Nee, er worden geen opnames gemaakt.

Kijk of de opleiding op andere data nog een open avond aanbiedt. Is dat niet het geval? Neem via info@hu.nl contact op met het Klantcontactcentrum om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

De volgende reeks open avonden wordt tussen 31 mei en 25 juni 2021 georganiseerd.

Vragen over de opleiding?