Voltijd opleidingen brochure

Via dit formulier kan je je eigen brochures samenstellen.

Selecteer maximaal drie opleidingen. Je kunt ook informatie over studentenleven Utrecht, studentenleven Amersfoort en aanvullende informatie toevoegen aan je brochure. We sturen je dan een e-mail met een link naar jouw persoonlijke brochure. Deze link is drie maanden geldig.
Selecteer overige informatie
Persoonlijke gegevens

GeboortedatumDeze informatie gebruiken we om in combinatie met e-mailadres en voornaam uw gegevens in onze database te ontdubbelen


Deze informatie gebruiken we om in combinatie met geboortedatum en achternaam uw gegevens in onze database te ontdubbelen.

Deze gegevens hebben we nodig om goede ondersteuning te kunnen bieden voor het vervolg van het studiekeuzetraject.
Hogeschool Utrecht helpt je graag met het maken van de juiste studiekeuze

Privacyvoorwaarden *
Hogeschool Utrecht verwerkt persoonsgegevens in verband met de uitvoering van onze taken als onderwijsinstelling. Zo verwerken we ook gegevens die bijdragen aan een efficiënt studiekeuzeproces, zoals voor het aanmelden voor open dagen, meeloopdagen en proefstuderen en voor het ontvangen van e-mails met informatie over studiekeuze en opleidingen.

Hogeschool Utrecht gaat daarbij zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. We bewaren en gebruiken enkel persoonsgegevens die rechtstreeks door jou aan ons worden gegeven. Meer info? Lees onze Privacyverklaring en komt hoe wij gegevens opslaan en verwerken.

Vragen over de opleiding?