Voorlichtingsavond Master Next Level Engineering

Master Next Level Engineering: studenten in overleg
Hogeschool Utrecht start per september 2019 met de nieuwe Master opleiding Next Level Engineering. Wil jij na je technische bachelor diploma in 1 jaar je Master of Science (MSc.) behalen?  Overweeg dan ons fulltime Master programma! Je bent van harte welkom bij de interactieve presentatie op 16 mei tussen 19.00 en 20.30 uur.

Het bedrijfsleven is hard op zoek naar technische professionals die naast hun eigen expertise iets extra’s bieden. Mensen die zowel de technische kennis hebben als vaardigheden om bruggen te kunnen slaan met andere vakgebieden. Hogeschool Utrecht biedt vanaf september 2019 een fulltime, éénjarig masterprogramma dat de student voorbereidt op de complexe werkelijkheid in organisaties in (met een?) technische context. Word een Next Level Engineer, klaar voor de banen die nu nog niet eens bestaan.

Tijdens deze masteropleiding voer je praktijkgericht onderzoek uit om vraagstukken uit organisaties op te lossen. Daarnaast krijg je verschillende perspectieven aangereikt op het omgaan met een toenemende complexiteit in het engineering vakgebied, maar leer je ook samenwerken in groepen en learning teams. Na deze opleiding stel jij nog nét even een extra vraag, kun je vakgebieden verbinden en je hebt je ontwikkeld tot een kritische en reflectieve professional.

De nieuwe Master Next Level Engineering is een toegepaste fulltime masteropleiding voor studenten die net een stapje extra willen doen.

Meld je aan via het aanmeldformulier.

De interactieve voorlichting start om 19.00 uur en om 19.45 uur.
Locatie: Hogeschool Utrecht, Padualaan 99, Utrecht

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven over de Master Next Level Engineering, mail dan naar MasterNLE@hu.nl.