Voorlichting en werkplaatsbijeenkomst master pedagogiek

Voor geïnteresseerden in de master pedagogiek die willen weten hoe het is om in Amersfoort pedagogiek te studeren vanuit ecologisch perspectief, organiseert de opleiding op woensdag 22 mei een voorlichtingsbijeenkomst. Om 18.00 en om 19.00 uur wordt er een algemene inleiding gegeven over de inhoud en organisatie van de master pedagogiek vanuit ecologisch perspectief. Daarnaast is er ruime gelegenheid om met coaches in gesprek te gaan over de opleiding.
Docent begeleidt student op de HUA

Werkplaatsbijeenkomst

Voorafgaand aan de voorlichting kunnen deelnemers van 14.30 - 17.15 uur aansluiten bij de werkplaatsbijeenkomst voor huidige masterstudenten.

Centraal thema tijdens deze werkplaats is ‘ecologische pedagogiek en systemisch werken’. De werkplaats start met de presentatie van het praktijkgericht onderzoek van een student met als titel ‘Verbinding leggen met je kind, hoe doe je dat als dat niet vanzelfsprekend is?’ In aansluiting hierop verzorgt Karel Mulderij een inleiding over het Systeemtheoretisch Ontwikkelingsperspectief. Karel vervolgt zijn verhaal met aandacht voor het handelen vanuit het ecologisch pedagogische gedachtegoed en hoe ecologische pedagogiek en systemisch werken zich tot elkaar verhouden.

Woensdag 22 mei 2019

Tijd Programma Lokaal
14.30 - 17.15 uur Werkplaatsbijeenkomst Pedagogiek
C.1.42
18.00 - 20.00 uur Voorlichting en gesprekken met coaches
Lokaal wordt aangegeven bij de receptie

Hogeschool Utrecht, HU Amersfoort
De Nieuwe Poort 21
3812 PA Amersfoort

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een email naar: master.pedagogiek@hu.nl.

Aanmelden kan tot en met 20 mei, via e-mail: master.pedagogiek@hu.nl.

Meer informatie

Bezoek de opleidingspagina voor meer informatie over de master pedagogiek vanuit ecologisch perspectief.

Ben je werkzaam in het onderwijs? Dan kun je voor deze master ook gebruik maken van de lerarenbeurs.