Verborgen kansen voor gebiedsontwikkeling

De Master of Urban and Area Development (MUAD) van Hogeschool Utrecht organiseert op vrijdagmiddag 3 juni 2022 een alumni event: Verborgen kansen voor gebiedsontwikkeling. Het event biedt alumni en studenten van de MUAD de ruimte om inspiratie en kennis op te doen en daarnaast hun netwerk te onderhouden en vergroten. En, aangezien het 12,5-jarig jubileum van de opleiding niet gevierd is vanwege COVID, is dit een goed moment om dit feestelijke moment in te halen!

Tijdens dit event besteden we aandacht aan het thema gebiedsontwikkeling en de opgaven voor de toekomst. Denk aan de opgaven die voortkomen uit economische- en klimaatvraagstukken en de verschillende manieren om daar naar te kijken. Er zullen twee sprekers aanwezig zijn. Aansluitend aan het event is er een borrel met de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over het event, bij te kletsen over de studie of kennis te maken met andere alumni.

Programma

14.00 - 14.30 uur:  Inloop 
14.30 - 14.45 uur:  Opening - Eugène, Jeroen Adjanga, Debby Goedknegt 
14.45 - 15.45 uur:  Spreker 1: Jan Rotmans 
15.45 - 16.00 uur:  Pauze 
16.00 - 17.00 uur:   Spreker 2 
 17.00 - 18.00 uur Netwerkborrel 

 

Praktische informatie

Datum:   3 juni 2022  
Locatie:   Padualaan 101, Utrecht 
Deelname:   Kosteloos 

 

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldbutton.

Sprekers

Prof. dr. ir. Jan Rotmans

Jan Rotmans - Hoofdspreker

Hoofdspreker van het event is Jan Rotmans. Hij is hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid en schreef onder andere het boek ‘Omarm de chaos'. Rotmans is de professor die de vertaalslag weet te maken van de theoretische transitiewetenschap naar concrete acties en adviezen. 

Op het event is Jan Rotmans’ boek ‘Omarm de chaos’ te verkrijgen. De eerste dertig aanmeldingen voor het event ontvangen een gratis exemplaar! 

 

Samenwerking

Het initiatief voor dit event is genomen door alumni Jeroen Adjanga en Stef van Roemburg, die werkzaam zijn bij de politie en gemeente Nijmegen. Samen met opleidingsmanager Debby Goedknegt en docent Eugène Zaaijer zullen zij de organisatie van dit event op zich nemen. Debby is opleidingsmanager en thesis-begeleider bij de MUAD. Eugène is docent aan de MUAD en staat middenin de praktijk van gebiedsontwikkeling, stedenbouw en architectuur.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de Master Urban and Area Development van Hogeschool Utrecht en wat daarmee samenhangt. Volg ons op LinkedIn. Hier vind je het laatste nieuws en de meest actuele informatie over de opleiding. Stel je vragen binnen het MUAD-netwerk en kom in contact met professionals, huidige of oud-studiegenoten en docenten.

Deel dit evenement