U CREATE Talent Meetup

U CREATE biedt jonge ontwerpers de mogelijkheid om bekend te raken met een breed netwerk in de zorg. Via onze events, met soms exposities en inmiddels ook in een traineeship Future Health Design. Maar wat moet je weten over ontwerpen in de zorg? Is ondernemen bijvoorbeeld altijd de beste optie? In deze meetup bespreken we met je de mogelijke stappen die je kan nemen om verder te komen, maar leer je ook van anderen die als ontwerper in de zorg actief zijn.

Tijdens de meetup laten we de ondernemers van Active Cues Tovertafel aan het woord. Wat begon als een PhD onderzoek naar dementie, dat werd uitgevoerd in samenwerking met twee gamedesigners uit Utrecht, groeide in een paar jaar uit tot een succesvolle sociale onderneming waar inmiddels meer dan 30 mensen werken. Hoe vonden ze het juiste financieringsmodel? Welke harde beslissingen zijn in dit proces genomen? Wat doen de originele ontwerpers van het eerste Tovertafel spel nu? En wie zorgen voor de verkoop van zoveel mogelijk Tovertafels?

Ook is er ruimte voor vragen over:
werken of ondernemen als ontwerper in de zorg;
het netwerk van U CREATE;
het traineeship Future Health Design;
events van U CREATE in 2019 met expositiemogelijkheden;

Leren van, voor en met elkaars verhalen dus.
Bij de borrel zullen ook een aantal partners uit ons netwerk aansluiten die benieuwd zijn naar vernieuwende projecten. Neem dus je visitekaartjes mee!

Programma

U CREATE Talent Meetup, 18 december 2018, 15.15 - 18.15 uur, JIM Utrecht (Beatrixgebouw, zesde verdieping)

  • 15.15 uur: Inloop
  • 15.45 uur: Welkom door Leon van de Rijt, U CREATE
  • 16.00 uur: Casepresentatie van de ondernemers van Tovertafel
  • 16.30 uur: Discussie over werken in de zorg
  • 17.15 uur: Netwerkborrel met mogelijkheid om je project te pitchen
  • 18.15 uur: Einde meetup

Aanmelden

Deel dit evenement