People Analytics HUB Event

Eén van de kerndoelen van het People Analytics onderwijs aan Hogeschool Utrecht is dat studenten met het geleerde impact hebben in hun organisatie. Hogeschool Utrecht gelooft dat impact maken alleen mogelijk is wanneer er interactie is, oftewel verbinding. Daarom sluiten we op 8 november de opleiding People Analytics af met een People Analytics HUB Event.

Het HUB-event is een informele marktplaats waar People Analytics onderzoek, onderwijs, en praktijk elkaar vinden. En daarmee een ultieme gelegenheid om netwerkcontacten op te doen, én meer over het onderwerp People Analytics te weten te komen.

Het event start om 14.00 met een interessante interactieve workshop/lezing over People Analytics (wordt nog bekend gemaakt). Vervolgens kun je de verschillende people analytics-onderzoeken van onze cursisten in de break-outrooms bijwonen. Er zijn verschillende innovatieve partners aanwezig met een stand, die meer komen vertellen over de toekomst van people analytics. Later in de middag staat in het teken van een interessante keynote speaker uit het werkveld van People Analytics (wordt nog bekend gemaakt). Het event wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de certificaten, en een netwerkborrel.

Voor wie?

Zowel collega’s van de cursisten van de opleiding People Analytics, als docenten, onderzoekers, studenten van andere opleidingen of instellingen, netwerkcontacten en professionals die geïnteresseerd zijn in People Analytics zijn van harte welkom.

Programma

Wordt hier gepubliceerd zodra het bekend is.

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 8 november 2019
Tijd: 14.00 - 18.00 uur
Locatie: Koningsbergerstraat 9, Utrecht
Toegang: gratis

Het HUB event vindt plaats bij Cursus- en Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 te Utrecht. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal Station. Hieronder vind je een korte samenvatting van de vervoersmogelijkheden.

Auto

Voor een juiste routebeschrijving adviseren wij een goede routeplanner te raadplegen, rekening houdend met wegwerkzaamheden. Wij raden je aan om vooraf uw route te bepalen.
Algemeen geldt:

  • Vanuit alle richtingen borden Centrum/Jaarbeurs aanhouden;
  • Zodra u op het Westplein (groot verkeersplein bij de Jaarbeurs/ NH hotel) aangekomen bent, volgt u de weg langs de sneltram richting zuid-west (stad uit). Dit is de Graadt van Roggenweg;
  • U neemt na het Westplein direct de parallelweg, daarna de eerste weg rechts (Koningsbergerstraat).

Parkeren

  • De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van het cursus- en vergadercentrum (dagtarief €16,-)
  • Een goedkoper alternatief is gebruik te maken van de P+R Westraven, gelegen aan de A12 (afrit 17). Volg de borden naar P+R Westraven. Vlak voor de parkeergarage stap je op de sneltram richting Utrecht en stap je bij de halte Graadt van Roggenweg bij het cursus- en vergadercentrum voor de deur uit (€5,- dagtarief inclusief sneltram)
  • Op de eigen parkeerplaats van het cursus- en vergadercentrum (achterzijde pand) kun je gratis, maar zeer beperkt je auto kwijt (vol = vol)
  • In de wijk rondom het cursus- en vergadercentrum is betaald parkeren (€24,96 voor een dagkaart)

Openbaar Vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station:

  • Lopend (ca. 10 min) uitgang Jaarbeursplein, dan Jaarbeurs aan de rechterzijde passeren, het parkeerterrein schuin oversteken volgens het kaartje. Bij de stoplichten de grote weg met sneltram oversteken, je ziet het cursus- en vergadercentrum dan voor je in de zijstraat
  • Met de sneltram bij halte Graadt van Roggenweg uitstappen, je ziet het cursus- en vergadercentrum direct in de zijstraat ten westen van de halte

Sponsors

Interesse om dit event te sponsoren? Neem contact op met Sanne Woerde via peopleanalytics@hu.nl.

Heb je vragen? Mail dan naar peopleanalytics@hu.nl.

Deel dit evenement