Netwerksymposium 'Managing the Future - TBK25'

30-03-2017

De opleiding Technische Bedrijfskunde van het Institute Engineering & Design (IED) bestaat 25 jaar. Een mooi moment om samen met u terug te blikken op hoe het allemaal begon, en hoe de opleiding uitgroeide tot de succesvolle, gewaardeerde studie van nu. Maar we willen ook graag samen vooruitkijken naar de toekomst. De wereld die er als gevolg van robotisering en verdergaande digitalisering straks heel anders uit zal zien. Hoe ziet onze toekomst eruit? Welke trends tekenen zich af? Hoe blijven we als professionals toekomstbestendig? Kom voor een antwoord op deze vragen op 30 maart 2017 naar het netwerksymposium ‘Managing the Future – TBK25’ in Utrecht.

25 jaar Technische Bedrijfskunde

Wat kunt u verwachten?

• Vooraanstaand trendwatcher-futurist Richard van Hooijdonk en bekend kunstenaar-morfoloog Michel Huisman geven u vanuit verschillende perspectieven een inkijkje in de wereld van morgen.
  • In workshops en tijdens het Kennisfestival maakt u actief kennis met innovatieve ontwikkelingen: prototyping & 3D printing, Augmented & Virtual Reality (o.a. dé Hololens), robot Zora, Smart Cities, the Internet of Things & Big Data, en System Engineering.
  • Promovendi en afstudeerders vertellen u graag over hun high-end onderzoek.
  • En er is ruimschoots gelegenheid voor nostalgie en ontmoetingen. Samen herinneringen ophalen met medestudenten en oud-docenten bij de Memory Lane of de Gouwe Ouwe Galerij. En nieuwe contacten opdoen, die uw loopbaan misschien wel een verrassende wending geven.

‘Gouwe Ouwe’ Galerij'

Graag presenteren we op het event een ‘Gouwe Ouwe’ Galerij. Een mooie manier om als bezoeker in één oogopslag te zien waar medestudenten terecht zijn gekomen. Hiervoor hebben we ook uw informatie nodig.
Vul daarom het bijgaande document in en stuur dit samen met een zwart-witte portretfoto naar ons op (vóór 27 februari 2017): TBK25@hu.nl

‘Memory Lane’

Voor de ‘Memory Lane’ zijn we op zoek naar foto’s van bijzondere momenten tijdens uw studietijd bij Technische Bedrijfskunde. Stuur ons uw foto’s toe naar: TBK25@hu.nl. Wij zorgen voor een mooie fotocollage tijdens het event: de ‘Memory Lane’.

Voorlopig programma

Hieronder alvast een voorlopig programma. De definitieve invulling volgt op 23 februari 2017.

Ontvangst & registratie
Welkomstwoord
Do Blankestijn
Opening
Dagvoorzitter Thijs Lindhout
Lezing 1 ‘Een kijkje in de wereld van morgen’
Richard van Hooijdonk
Lezing 2 ‘Jong geleerd, oud gedaan: 25 jaar Technische Bedrijfskunde’
Monique van Deelen in gesprek met succesvolle oud-studenten en huidige studenten
Vijf parallelle workshops (incl. een masterclass van oud-docenten)
Lezing 3 ‘De wereld van morgen: een artist’s impression’
Michiel Huisman
Afsluiting
Netwerkborrel, Walking Dinner & Kennisfestival
Einde

Doelgroep

Tijdens het event ontmoet u studenten, docenten en professionals die betrokken waren of zijn bij de opleiding Technische Bedrijfskunde van het Institute for Engineering & Design van de HU:

• Oud-studenten & alumni van Technische Bedrijfskunde;
  • Oud-docenten en medewerkers van Technische Bedrijfskunde;
  • Professionals uit het brede relatienetwerk van Technische Bedrijfskunde;
  • Huidige docenten, medewerkers en studenten van Technische Bedrijfskunde;
  • Overige belangstellenden uit het werkveld Technische Bedrijfskunde.