Evenementen

RSS feed
 • eHealth in Utrecht

  24-01-2017 e-Healthweek met zorgrobot Zora

  Hogeschool Utrecht (HU) is al jaren intensief bezig met het thema Zorg & Technologie. Op dinsdag 24 januari 2017 laten we dat graag aan u zien met een interactief programma over e-Health in het zorgonderwijs. Dit is tevens de opening van het SkillsLab, de Zorgcentrale en Moderne Huiskamer.

 • Conferentie ‘Gamedidactiek: Gaming in jóuw les!’

  24-01-2017 Gamedidactiek conferentie

  Wat voegt een spel toe aan jouw lessen? En hoe kun je spellen of games effectief inzetten in je les? Kom er meer over te weten op de conferentie ‘Gamedidactiek: Gaming in jóuw les!’ van Hogeschool Utrecht en Saganet op 24 januari 2017. Ionica Smeets houdt een keynote over speltheorie, het boek ‘Gamedidactiek’ wordt gepresenteerd en er zijn verschillende workshops.

 • Openbare les Quirine Eijkman: Toegang tot het recht gaat Glocal

  09-02-2017 Quirine Eijkman

  Ter gelegenheid van de benoeming van mr. dr. Quirine Eijkman tot lector Toegang tot het Recht, nodigen wij je graag uit om op donderdag 9 februari 2017 aanwezig te zijn bij de openbare les van de nieuwe lector. Het thema van de openbare les is 'Toegang tot recht gaat Glocal'.

 • #POKO Eindevent: hoe ontwerp je goed eetgedrag voor kinderen met kanker?

  14-02-2017 Poko thumb

  Het RAAK project POKO, ofwel participatief ontwerpen voor de kinderoncologie loopt ten einde. Twee jaar lang werkten o.a. artsen, verpleegkundigen, kinderen, ouders, studenten en ontwerpers samen aan interventies die kinderen met kanker en hun familie helpen. Op 14 februari 2017 nodigen wij je uit om terug te blikken op het project, maar ook om vooruit te kijken naar de mogelijkheden voor participatief ontwerpen voor de kinderoncologie.

 • Take it slow! Eindsymposium eetgedrag & persuasieve technologie

  15-02-2017 trilvork

  Het gebruik van nieuwe technologieën zorgt voor nieuwe manieren om mensen langzamer te laten eten. In het tweejarige NWO-onderzoeksproject ‘Take it slow’ deed Sander Hermsen vanuit PubLab (Hogeschool Utrecht) onderzoek naar de effectiviteit van een speciale vork die de eter feedback op zijn eetsnelheid geeft. Belangrijke bevindingen uit het onderzoek worden op 15 februari gepresenteerd tijdens een dagvullend slotsymposium.

 • Open dag voor scholieren

  11-03-2017 Docent in gesprek met scholier en ouder op open dag Hogeschool Utrecht

  Je bent op zaterdag 11 maart van 09.30 tot 15.00 uur van harte welkom op onze open dag voor scholieren.

 • Openbare les Tamara Madern

  16-03-2017

  Deze openbare les en minisymposium zijn ter gelegenheid van de benoeming van dr. Tamara Madern tot lector Schuldpreventie en Vroegsignalering bij het lectoraat Schulden en Incasso van Hogeschool Utrecht.

 • De Master spreekt... over trends in Enterprise Architectuur

  24-03-2017

  Het vakgebied (enterprise) architectuur maakt veel ontwikkeling door. Het goede nieuws is dat we ons nu minder met raamwerken bezig houden en al meer met business transformatie. We leven in het nu.

 • Netwerksymposium 'Managing the Future - TBK25'

  30-03-2017 Opleiding Technische Bedrijfskunde

  Op 30 maart vindt het netwerksymposium ‘Managing the Future – TBK25’ plaats in Utrecht. Aanleiding: de opleiding Technische Bedrijfskunde bestaat 25 jaar.

 • Open avond voor professionals

  04-04-2017 Open avond voor professionals

  Wilt u uw kennis verbreden en uw carrièrekansen vergroten? Kom dinsdag 4 april 2017 naar de open avond voor professionals!

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten