Evenementen

RSS feed
 • My Cirle of Life 2018 - Gebalanceerd leven

  18-04-2018 Logo U Create We Connect

  Gebalanceerd Leven brengt de expertise van dokters & designers bij elkaar. De dokter die alles weet van het verlenen van de juiste zorg en de designer die alles weet van het vertalen van die zorg naar een product of dienst waar jij zelf iets mee kan. We noemen dat Future Health Design. Op 18 april bundelen we de expertise van Paul Gardien (Philips Design) met die van Carl Verheijen (IPH) en alle ontwerpers uit ons netwerk om samen vorm te geven aan toekomstige zorg die helpt een steeds drukker leven in balans te houden.

 • Afscheid Thoni Houtveen

  19-04-2018 Thoni Houtveen

  Per augustus 2018 neemt Thoni Houtveen formeel afscheid als Lector Geletterdheid bij het Kenniscentrum Leren en Innoveren van de Hogeschool Utrecht. Op 19 april 2018 geeft zij haar afscheidscollege getiteld ‘Leesstrategieën versus achtergrondkennis?’

 • Bovenhoud Symposium 2018: Wat betekent 30 jaar bovenhoud voor morgen?

  20-04-2018 Exterieur Koningsbergerstraat

  Het zestiende Bovenhoud Symposium van de Master of Engineering vindt plaats op 20 april 2018.

 • Informatieochtend HBO-ICT duaal

  21-04-2018 HU Heidelberglaan 7

  Heb je interesse in een uitdagende baan 'in de cloud' en de opleiding System Network & Cloud Engineering? Kom dan naar de informatieochtend op 21 april.

 • Seminar: ‘Is het ontwikkelen van beroepskennis en kwestie van contextualiseren, decontextualiseren of recontextualiseren?’

  24-04-2018 David Guile

  In het kader van de promotie van Wenja Heusdens (25 april) organiseren het Lectoraat Beroepsonderwijs (HU) en de UU op 24 april een seminar waar prof. dr. David Guile (UCL Londen) een keynote geeft over leren en kennisontwikkeling in de context van Onderwijs en Werk (Education and Work). Onderzoekers en docenten geïnteresseerd in professioneel leren, beroepsmatig leren en/of werkplekleren zijn van harte uitgenodigd om het seminar bij te wonen.

 • Afscheidssymposium Anneke Menger

  26-04-2018 Anneke Menger

  Na een periode van 10 jaar neemt Anneke Menger afscheid als lector Werken in een Justitieel Kader bij het Kenniscentrum Sociale Innovatie van Hogeschool Utrecht. Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij het symposium ter gelegenheid van haar afscheid.

 • Lesson Study conferentie

  08-05-2018 Lessituatie Padualaan 97

  Op 8 mei wordt de derde landelijke Lesson Study conferentie georganiseerd door Lesson Study NL. Op het programma staan diverse workshops, en keynotes van toponderzoekers in het veld.

 • Open middag Master Expertleerkracht Primair Onderwijs (MEPO)

  16-05-2018 Educatie

  Tijdens de open middag van de Master Expertleerkracht Primair Onderwijs (MEPO) op woensdag 16 mei vertellen we u alles over de opleiding en bekijken we samen welke mogelijkheden de MEPO u te bieden heeft.

 • Workshop: Executieve functies en leer/studievaardigheden

  16-05-2018 Lessituatie Padualaan 97

  In deze workshop staan we stil bij executieve functies, aandacht en alertheid, leren, leerstijlen, ontwikkelings(on)mogelijkheden, persoonlijkheidskenmerken, motivatie en schoolsucces.

 • Superdiversiteit: een brandende kwestie?

  16-05-2018 Onderwijs professionals

  Op 16 mei organiseert het Seminarium voor Orthopedagogiek een studiedag met als titel 'Superdiversiteit, een brandende kwestie'?

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten