Evenementen

RSS feed
 • Bootcamp Big Data in het Gezondheidsdomein

  30-05-2017

  Op 30 mei gaat een nieuwe editie van de bootcamp ‘Big Data in het Gezondheidsdomein van U CREATE van start. In vier los te volgen workouts maak je kennis met de waarde van (big) data in het gezondheidsdomein.

 • EDiNEB Conference

  31-05-2017 congres

  This year HU Business School Utrecht is the host of the EDiNEB Conference, 31 May - 2 June 2017. Participants from over 20 international universitites will share knowledge on the theme of the conference: ‘Contributions from Business and Economics Education to Social Innovation’.

 • Werkconferentie Zorg en Veiligheid

  01-06-2017

  Veiligheid in zorginstellingen is volop in het nieuws. Welke integrale veiligheidsaanpak is nodig als zich een calamiteit voordoet zoals een brand of infectiegevaar in een zorginstelling? Wat zijn de effecten van minder beschikbare verpleging op de (sociale) veiligheid? En wat is de juiste balans tussen informatie, privacy en medische efficiëntie? De roep om versterking van de integrale veiligheid in de zorg is urgent.

 • Openbare Les lector Nico de Vos

  08-06-2017

  Ter gelegenheid van de benoeming van dr. Nico de Vos tot lector Participatie en Stedelijke Ontwikkeling bij het Kenniscentrum Sociale Innovatie van Hogeschool Utrecht, nodigen wij u graag uit om op donderdag 8 juni aanwezig te zijn bij zijn openbare les.

 • De Master spreekt over de harde realiteit en de toekomst van BPM’

  09-06-2017 congres

  ‘BPM is dood, leve BPM!’ Het vakgebied Business Process Management maakt grote ontwikkelingen door, maar stiekem is er eigenlijk weinig veranderd. Processen worden nog steeds gemodelleerd om het modelleren en er wordt nog steeds niet gemanaged op deze processen. Bent u eigenlijk wel klaar voor die volgende stap, voordat we het over de toekomst en de trends van BPM gaan hebben?

 • Open avond voor professionals

  13-06-2017 Open avond voor professionals

  Wilt u uw kennis verbreden en uw carrièrekansen vergroten? Kom dinsdag 13 juni 2017 naar de open avond voor professionals!

 • Internationale conferentie Smart Sustainable Cities 2017

  14-06-2017 Duurzaam

  Op 14 juni organiseert Hogeschool Utrecht de internationale conferentie ‘Smart Sustainable Cities 2017 – Viable Solutions’. Tijdens deze conferentie delen onderzoekers, docenten en studenten die betrokken waren bij het Essence-project, hun kennis en inzichten op het gebied van duurzame en leefbare steden van de toekomst.

 • MicroMasterclass Digidata: Visualisatie & Content marketing

  15-06-2017 MicroMasterclass

  De MicroMasterclass Digidata: Visualisatie & Content marketing belooft een bijzondere avond te worden, met een afwisselende mix van inspiratie, innovatie en stimulans op het gebied van creativiteit, content marketing, infographics en datavisualisatie. Een must voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met communicatie, schrijven, journalistiek en media.
  Hacking your senses & #prikkeljebrein @ Centrum voor Communicatie & Journalistiek.

 • Service design masterclasses voor MKB-maakbedrijven (15-6 t/m 30-6)

  15-06-2017

  Klanten willen steeds vaker kant-en-klare-oplossingen, toegesneden op hun veranderende behoeften. Vooral in de maakindustrie vraagt dat om een omslag: het gaat niet meer om het aanbieden van een product alleen, maar om het leveren van mooie product-dienstencombinaties. Hoe maakt u die omslag? Vind het antwoord tijdens de service design masterclasses van Hogeschool Utrecht.

 • Neuman Systems Model symposium

  16-06-2017 NSM logo klein

  The Biennial International Neuman Systems Model Symposium will be organized in Utrecht, The Netherlands on June 16, 2017. The location is Hogeschool Domstad. The Neuman Systems Model is especially suited to foster multi-professional and inter-disciplinary collaboration which is necessary for the global need to design person-centered, integrated care.

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten