Irene van der Marel-Koning | onderzoeker, promovendus | Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek

Irene van der Marel-Koning

Onderzoeker

Ir. Irene van der Marel-Koning is onderzoeker bij het lectoraat Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek. Naast haar functie als onderzoeker werkt Irene als hogeschooldocent bij de opleiding Bedrijfskunde binnen het instituut Business Administration.

Irene doet sinds 1 mei 2016 promotieonderzoek onder de titel 'Afstudeerbegeleiding in het hbo: over de integratie van expertisegebieden in het pedagogisch-didactisch handelen door afstudeerbegeleiders in het economisch domein’.

• 1 september 2013 – heden: onderzoeker bij het lectoraat Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek.
  • 2011 – heden: hogeschooldocent opleiding Bedrijfskunde, Institute for Business Administration (IBA).
  • 2007-2010: docent opleiding Logistiek en Economie, faculteit Economie & Management.
  • 2005-2007: HR-adviseur, PepsiCo International.
  • 2007-2012: BSc Arbeids- en Organisatiepsychologie, Open Universiteit.
  • 1998-2005: MSc Technische Bedrijfskunde, Universiteit Twente.

Expertises

• Afstudeerbegeleiding in het hbo
  • Onderzoekend vermogen in beroepsproducten
  • Methodologie van praktijkgericht onderzoek

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Irene van der Marel-Koning

• Onderzoeker