Lector Marlies van Steenbergen onderscheiden voor rol in Nederlandse ICT

Tijdens het vakcongres voor IT-architecten, dat jaarlijks door het Nederlands Architectuur Forum (NAF) wordt georganiseerd, ontving HU-lector Marlies van Steenbergen 15 november de NAF-penning voor haar bijzonder betekenis voor de Nederlandse ICT-architectuur. 

De NAF-penning wordt jaarlijks op het Landelijk Architectuur Congres uitgereikt aan iemand die van bijzondere betekenis is voor het NAF en/of de ICT-architectuurgemeenschap in Nederland. NAF-bestuurslid Roland Drijver reikte de penning uit. Drijver: “Marlies heeft ondertussen heel Nederland begeleid. Ze heeft eindeloos veel mensen toegesproken in conferenties en seminars. Marlies is een hoeksteen geworden van de architectuur community van onze breedtegraad. Daarom vindt het bestuur van het NAF dat zij dit jaar de beste kandidaat  is voor de architectuurpenning.”

Marlies van Steenbergen is lector bij het lectoraat Digital Smart Services. Het lectoraat doet onderzoek binnen de thema’s data analytics, ICT-architectuur, smart devices & mobile apps en security.

Het Nederlands Architectuur Forum (NAF) is de vakvereniging van IT-architecten.

Deel dit artikel