We willen allemaal gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden, waardig sterven. Dat is haalbaar. Als we zorg en welzijn in Nederland nóg beter vormgeven. Daar werkt U CREATE aan; met zorgprofessionals, onderzoekers, ontwerpers, beleidsmakers en ondernemers.

U CREATE verbindt professionals en organisaties die de gezondheid en het geluk van mensen willen bevorderen. Via product- en dienstontwikkeling maar ook via organisatie- en systeemverandering. Altijd vanuit het perspectief van de patiënt, de burger en de zorgconsument.

U CREATE is samen met de gemeente Utrecht en de Economic Board Utrecht de drijvende kracht achter Health Hub Utrecht. Deze netwerkorganisatie zet zich in voor wijkgerichte preventie van gezondheidsproblemen, optimaal gebruik van digitale tools en een aantrekkelijke arbeidsmarkt voor het beroepenveld. Zo wil Health Hub Utrecht in 2030 gezondheid en geluk bereikbaar te maken voor iedere Utrechter.

U CREATE is landelijk verbonden aan de topsectoren Creatieve Industrie en Life Sciences and Health. In Europees verband is U CREATE lid van het European Creative Business Network. 

Mail ons

Bezoekadres

Heidelberglaan 15 
Postbus 85029 
3508AA Utrecht
Ruimte 1.018
Neem contact met ons op via info@ucreate.nl

 

Meer over U Create

Word lid van ons netwerk of vraag onze nieuwsbrief aan.

U CREATE WE CONNECT

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Walter Amerika

  • Connector in Chief