Masterclass Master of Engineering

Ben je geïnteresseerd in strategisch assetmanagement? Wil je weten wat er allemaal aan bod komt tijdens de Master of Engineering? Kom dan naar de Masterclass op dinsdag 22 juni. Docent Diederik van Leeuwen vertelt je meer over dit vak en hoe dit past binnen onze Master.

Organisaties stellen door middel van een strategie vast welke doelen zij willen bereiken en hoe zij dit willen doen, om uiteindelijk te voldoen aan de verwachtingen van interne en externe belanghebbenden. Veel organisaties zijn voor een succesvolle realisatie van de strategie afhankelijk van de prestaties van hun asset portfolio. 

Strategisch assetmanagement gaat over het opstellen van de organisatiestrategie, hoe deze wordt vertaald naar doelstellingen voor het asset portfolio en wat er moet gebeuren om het asset portfolio zo goed mogelijk te laten bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen, zowel op de korte als de langere termijn. 

Diederik vertelt hoe er binnen de Master of Engineering antwoord wordt gegeven op dit vraagstuk. 

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 22 juni 2021
Tijd: 17.00-18.00 uur
Locatie: Online (via MS Teams)

Contact:

MEngineering@hu.nl

Je ontvangt vooraf een link naar de meeting.

 

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldbutton.

Over de spreker

Diederik van Leeuwen, opleiding Master of Engineering, Hogeschool Utrecht

Ir. Diederik van Leeuwen

Partner en manager assetmanagement bij IES Asset Management

Ir. Diederik van Leeuwen is partner en manager assetmanagement bij IES Asset Management, een ingenieursadviesbureau gespecialiseerd in de implementatie van assetmanagement.

Diederik studeerde werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Sinds 1995 werkt hij als senior consultant, interim manager en trainer in asset- en maintenance management. Bijvoorbeeld in de chemie, infrastructuur en het openbaar vervoer. Strategische vraagstukken binnen assetmanagementorganisaties zijn zijn specialiteit.

Gerelateerde opleidingen

Deel dit evenement