Masterclass integraal werken over disciplines heen

Werkt u in het brede werkveld van de gebouwde omgeving met vraagstukken waarvoor een multidisciplinaire blik nodig is? Dan bent u van harte uitgenodigd voor deze Masterclass! In deze Masterclass vertelt Albert Groothuizen over een casus van woningbouwvereniging Portaal, waarin een renovatieopdracht breed is aangepakt.

De casus: De aanpak van een renovatie en verduurzamen van 73 eengezinswoningen uit 1958, waar in vanaf het begin het bewonersproces en de renovatie als één project zijn gestart. Albert Groothuizen is zelfstandig vastgoed professional en werkt o.a. als projectmanager bij woningbouwvereniging Portaal.

Meet & Greet

Tijdens de Meet & Greet maken we kennis met elkaar, en gaan we in gesprek over de vraagstukken en ontwikkelingen die bij u in het werkveld spelen. We zullen u ook graag meenemen in de vertaling van de huidige ontwikkelingen in de gebouwde omgeving in ons (deeltijd) onderwijs.

Donderdag 11 april 2019 op Hogeschool Utrecht, Padualaan 99, Utrecht

• 15.00 - 15.15 Ontvangst
  • 15.15 – 16.45 Masterclass Integraal werken
  • 16.45 – 18.00 Meet & Greet
  • We sluiten af met een borrel

Voor wie?

Relaties en geïnteresseerden uit het brede werkveld van de gebouwde omgeving (gemeenten, provincies, bedrijfsleven, architecten, advies- en ingenieursbureaus en andere organisaties), HR-professionals, docenten en studenten.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.