Professionals

Partner in meesterschap - Faculteit Educatie Hogeschool Utrecht

Lessituatie Padualaan 97

Meesterschap verlangt continu leren. Onderwijs leeft; kennis is in beweging en de samenleving verandert voortdurend. De Faculteit Educatie van Hogeschool Utrecht biedt opleidingen en modules aan voor (aankomend) leraren in het primair, voortgezet, speciaal en beroepsonderwijs.

Wie kiest voor Hogeschool Utrecht als educatieve partner kan rekenen op onderwijs dat direct aansluit op de eigen beroepspraktijk. Zowel in inhoud, als in vorm en tempo. 

Bacheloropleidingen (deeltijd)

Masteropleidingen (deeltijd)

Al onze bachelor- en masteropleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO, de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie. 

Flexibel onderwijs

Een snel groeiend deel van ons aanbod wordt aangeboden in een vorm van blended learning, dit maakt het mogelijk om deels plaatsonafhankelijk en tijdsflexibel te studeren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor versneld studeren (lees hierover bij de deeltijd bacheloropleidingen), het volgen van losse bachelor- en mastermodules en het behalen van een dubbele onderwijsbevoegdheid.

Nascholings- en contractactiviteiten

Naast bachelor- en masteropleidingen bieden we een groot aantal nascholings- en contractactiviteiten voor onderwijsprofessionals aan.
Kijk voor meer informatie over het aanbod voor zowel individuele leraren als scholen (incompany) bij het betreffende centrum hieronder:

Losse modules

Het is mogelijk om losse bachelormodules en mastermodules te volgen.

Onderwijsweb

De kennissite voor het onderwijs
Onderwijsweb

Naar Onderwijsweb

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten