FNT Alumni

Het leven van een student stopt niet na het in ontvangst nemen van het diploma. Hier ligt juist de start van een nieuw leven, een carrière in het vooruitzicht. Het zou zonde zijn om je studietijd achter je te laten en hier niets meer mee te doen. Voor je het weet zijn al je medestudenten de wijde wereld ingevlogen en verwateren deze contacten. Je opleiding vormt je basis voor je werkend bestaan en het is goed om contact hiermee te onderhouden. Sinds 2010 is er het FNT Alumni bureau om deze contacten te behouden en te versterken. Niet alleen met je oud-medestudenten, maar ook met je opleiding, de Faculteit Natuur & Techniek en de Hogeschool Utrecht.

Daarnaast organiseert het FNT Alumni bureau jaarlijks alumni evenementen met gastsprekers en mogelijkheden om bij te praten. Ook gaat FNT Alumni faciliteren in andere evenementen die betrekking hebben op alumni. Denk daarbij aan: symposia, borrels, congressen en netwerkdagen. Het eerstvolgende alumni evenement is op 3 oktober 2013. Dit is speciaal voor alumni van de opleidingen Technische bedrijfskunde, Bouwtechnische bedrijfskunde en Electrotechniek.

Tijdens de diploma uitreikingen krijg je de eerste mogelijkheid om je in te schrijven bij het FNT Alumni bureau, daarna is er de mogelijkheid om je via het aanmeldingsformulier op deze website aan te melden. Een goede start is het halve werk dus laat je studienetwerk niet verwateren. Kom via onze evenementen, FNT Alumni Facebookpagina of Linkedingroepen weer in contact met oud studiegenoten en misschien brengt dit nieuwe mogelijkheden met zich mee. Mocht je zelf ideeën hebben of mee willen werken aan evenementen; schroom niet om contact op te nemen.

Website:     www.fntalumni.hu.nl
E-mail:         fntalumni@hu.nl 
Telefoon:    088 - 481 8271
LinkedIn:     FNT Alumni
Facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/FNT-Alumni-Faculteit-Natuur-Techniek-Hogeschool-Utrecht/117403611700433 

Of klik op één van de onderstaande afbeeldingen om direct op de pagina terecht te komen.

Facebookpagina    Linkedin

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten