Informatiemiddag Master of Informatics - Business en IT

Ben je geïnteresseerd in de Master of Informatics - Business & IT (MSc), een leergang of mastermodule? Je bent van harte welkom bij de interactieve presentatie op 15 augustus.

De colleges worden met name verzorgd door gastdocenten uit het bedrijfsleven. Hierdoor sluit de inhoud steeds naadloos aan op de (complexe) vraagstukken uit de hedendaagse markt. De opleiding is hierdoor sterk toepassingsgericht en continue toegespitst op actuele invulling.

De mastermodule is voor mensen met een relevante baan en een achtergrond op hbo-niveau.

Meld je aan via het aanmeldformulier.