Informatiemiddag Mastermodule Marketing Analytics

Hogeschool Utrecht start per september 2019 met de Mastermodule Marketing Analytics. Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Je bent van harte welkom bij de interactieve presentatie op 22 augustus.

De opbouw van de masteropleiding is modulair en bestaat uit vakinhoudelijke masterclasses, onderzoek en persoonlijke vaardigheden. De colleges worden met name verzorgd door gastdocenten uit het bedrijfsleven. Hierdoor sluit de inhoud steeds naadloos aan op de (complexe) vraagstukken uit de hedendaagse markt. De opleiding is hierdoor sterk  toepassingsgericht en continue toegespitst op actuele invulling.

De Master of Informatics is een toegepaste masteropleiding in deeltijd, voor mensen met een relevante baan en een achtergrond op HBO-niveau.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 22 augustus 2019
  • Tijd: 15.30 - 16.30 uur
  • Locatie: Hogeschool Utrecht, Koningsbergerstraat 9, Utrecht
  • Contact: Minformatics@hu.nl

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Gerelateerde opleidingen

Het bedrijfsleven zit te springen om goed opgeleide ICT’ers die technologische kennis combineren met een stevige visie en strategische kennis.

Om aan deze vraag te voldoen, biedt Hogeschool Utrecht op dit gebied een brede selectie aan opleidingen, leergangen en mastermodules.

Deel dit evenement