Informatiemiddag Mastermodule Marketing Analytics

Hogeschool Utrecht start per september 2019 met de Mastermodule Marketing Analytics. Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Je bent van harte welkom bij de interactieve presentatie op 22 augustus.

De colleges worden met name verzorgd door gastdocenten uit het bedrijfsleven. Hierdoor sluit de inhoud steeds naadloos aan op de (complexe) vraagstukken uit de hedendaagse markt. De opleiding is hierdoor sterk toepassingsgericht en continue toegespitst op actuele invulling.

De mastermodule is voor mensen met een relevante baan en een achtergrond op HBO-niveau.

• Datum: donderdag 22 augustus 2019
  • Tijd: 15.30 - 16.30 uur
  • Locatie: Hogeschool Utrecht, Koningsbergerstraat 9, Utrecht
  • Contact: Minformatics@hu.nl

Meld je aan via het aanmeldformulier.