Informatiebijeenkomst Master of Informatics - Applied Data Science

Ben je geïnteresseerd in de Master of Informatics – Applied Data Science (MSc), leergang of mastermodule? Je bent van harte welkom bij de online interactieve presentatie op dinsdag 27 oktober 2020.

Modulaire opbouw

De opbouw van de masteropleiding is modulair en bestaat uit vakinhoudelijke mastermodules, onderzoek en persoonlijke vaardigheden. De colleges worden met name verzorgd door gastdocenten uit het bedrijfsleven. Hierdoor sluit de inhoud steeds naadloos aan op de (complexe) vraagstukken uit de hedendaagse markt. De opleiding is hierdoor sterk toepassingsgericht en continue toegespitst op actuele invulling.  

De Master of Informatics is een toegepaste masteropleiding in deeltijd, voor mensen met een relevante baan en een achtergrond op HBO-niveau.

Opbouw masteropleiding

De onderstaande leergang is onderdeel van de Master of Informatics-Applied Data Science. Een leergang is opgebouwd uit 3 modules.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 27 oktober 2020
Tijd: 15.00-16.00 uur
Locatie: Online (via MS Teams)

Contact:

Minformatics@hu.nl

Je ontvangt vooraf een link naar de meeting.


Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Gerelateerde informatiemiddagen

Verhinderd?

Heb je interesse in de informatiemiddag maar ben je verhinderd op 27 oktober? Onze eerstvolgende informatiemiddag vindt plaats op 26 november om 15.00 uur. Hiervoor aanmelden is mogelijk vanaf maandag 2 november.


Gerelateerde opleidingen

Het bedrijfsleven zit te springen om goed opgeleide ICT’ers die technologische kennis combineren met een stevige visie en strategische kennis.

Om aan deze vraag te voldoen, biedt Hogeschool Utrecht op dit gebied een brede selectie aan opleidingen, leergangen en mastermodules.

Deel dit evenement